Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Yabancı Diziler
Yabancı Diziler

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Yazar Mesaj
buraxbey
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-Şub-2008 / 18:34    Mesaj konusu: Yabancı Diziler

evet arkadaşlar gerek internette gerek internette olsun birbirinden güzel diziler var.bunları aranızda izleyen takip eden var mı.Varsa neleri izliyorsunuz.

Mesela en bilinen dizilerden biri LOST adını duyan yada izleyen var mı

Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen daha korkunç bir tehlike... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar, sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan başka şeylerden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar...

Şuan 4.sezon oynamakta.dizinin aşırı derece hastası olarak tavsiyem şu eger izleyeceksiniz ve öğrenci iseniz okulunuzun bitmesini beklemelisiniz.Zira derslelerinizi falan sallayacaksınız emin olun.Çalışan arkadaşlarım işe uykusuz gitmek zorunda kalacak.Gercekten inanılmaz derece hastalık ve bağımlılık yapan bir dizi.Bizim türk televizyonlarında oynamıyor ( sadece digitürk dizimax te )cd lerini dısardan temin edebilirsiniz.

Bir diğer dizi ise PRİSON BREAK .Bu dizi de cnbc-e de oynuyor 3.sezon oynamakta hatta bitti.ABD de yapılan senarsit eylemi sebebiyle dizi erken bitti.Eylem bittiği için başlayacak diye söyleniyor ama tam ve doğru bir bilgi yok şu aşamada

Çoğu erkek Fox River Hapishanesi’nden kaçmak için herşeyi yapabilir, Michael Scofield (Wentworth Miller) ise içeri girebilmek için herşeyi yapmaya hazır.

Ağabeyi Lincoln (Dominic Purcell) işlemediği bir suç için ölüm cezasına çarptırılmıştır ve onu kurtarmanın tek yolu içeri girmektir. Hapishanenin planının haritalarıyla donanmış ve imkansız derecede karışık bir kaçış planıyla Michael kendisini hapsettirir ve zamanla yarış başlar. Artık kurnaz olmalı, risk almalı ve hapishanenin en adi ve tehlikeli suçlularının yardımıyla hedefine ulaşmalıdır.

bu dizide son derece bağımlılık yapmaktadır.bu dizinin vcdleri piyasada mevcut 11 cd 22 bölüm.
Kullanıcı profilini gör
eser_k
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: KAHRAMANMARAŞ
MesajTarih: 26-Şub-2008 / 19:51    Mesaj konusu: Cevap: Yabancı Diziler

Kardeşim valla ne yerli dizilere nede yabancı dizilere bakıyorum ilgi alanıma girmiyor Very Happy

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 26-Şub-2008 / 21:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yabancı Diziler

valla bende aynen bırak dizileri televizyonlanda pek işim olmaz zaten zamanım olmuyor arada müslüm baba programa çıkarsa izliyorum...diğer zamanlarda izlersem galatasaray tv yi izliyorum Twisted Evil Very Happy ....o yüzden dediğin dizilerin adını bile duymadım... Wink

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 22-Mar-2008 / 03:13    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yabancı Diziler

Bende dizilerle alakam yok ama bu 2 dizi biraz hastalık kötü oluyor olaki vakit bulursanız izleyiniz.Yalnız beddua etmeyin zira kime izletiysem beddua ediyor ya abi banada bulaştırdın nerden izlettin falan diye

birde bizim kurtlar vadisi gibi derin ABD yi işleyen bir dizi vardı TRAVELER onu söz izlenmyior diye kaldırıldı.Yukardan emir geldiği kesin gibi bişi zira dizi rayting son derece iyiyidi ABD de eylem dahi yağıldı bu dizi için.

Yabancı diziler son derece kaliteli fırsat bulursanız izlemelisiniz mutlaka bu saydıklarım dısında Dexter - Heroes - 4400 - Lost Room (3 bölümden oluşan her bölümü 90dk olan mini fantastik bir dizi) tavsiye derim
Kullanıcı profilini gör
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 22-Mar-2008 / 03:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yabancı Diziler

izlediğim tek dizi kurtlar vadisi onuda internetten geçen bölümlerini izlerim Very Happy televizyonla aram yok dayımın dediği gibi müslüm babam çıkarsa yapışırım televizyona Wink benim televizyonum internet Cool

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 15-Şub-2009 / 00:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yabancı Diziler

Yaklaşım bir yıl olmus bu konuyu açalı.kimse film dizi seyretmez mi yahu Very Happy ilginiizi çekmezmi polisiye macera ve ya fantastik diziler olsun filmler olsun.
5 tane yabancı dizi seyrediyorum hepsini internetten indirip izliyorum aslında ilgimi çeken bir dünya dizi varda yetişemem diye başlamıyorum.son zamanlarda da mentalist dizisine başladım....

Film olarak ta Bakış Açısı Eagle Eye (kartal göz) Jason Bourne Serisi Büyük Hazine 1/2 Next hepsi iyi filmlerdir.hafta sonu izleyebileceğiniz güzel filmler nor edin bir kenara...
1 dakika sonra eklenen mesaj:
Bu arada Lost 5.Sezonda Very Happy Very Happy Very Happy
Kullanıcı profilini gör
SoRsAnA-DaMla
Üye
Üye

Nereden: BuRSa
MesajTarih: 28-Oca-2010 / 09:40    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yabancı Diziler

Film konusu süper ya yeni gördüm burda böyle konuları bulmak gayet güzel.
boş vaktim olursa evdeysem takıldığım programlar var
losta ısınamadım gitti ne saçma bişey o öyle ya 1 bölüm izleyeyim dedim başaramadım Rolling Eyes çok sıkıcı.prıson break de öyle bence.

Cold Case, CSI:NY Wink takip ediyorum. The Closer da arada.
Favori Filmim V FOR VENDETTA müthiş bir film tavsiye ediyorum izle bak beğenirsen daha film öneririm . en az 200kere izledim biçok arkadaşımada filmi hediye ettim harikadır
Hatta V bir sahnede derki:
VE İNFAZ! VERİLECEK TEK KARAR İNTİKAMDIR;BİR KAN DAVASI VE BİR AMACI VAR BOŞUNA DEĞİL!
Bir sahnedede kadın V'ye sorar: Geleceğini Biliyordum Beni Öldürecekmisin?
V: 5 dakika önce öldürdüm...
V'nin pedere cevabıda müthiştir: Neolur yalvarımım merhamet et lütfen merhamettt
V: Sen bütün alçaklığınla..Ve yine sen.....Bu gece olmaz peder bu gece olmaz!
Ya tek kelimeyle müthiş şimdi yine izleyeceğim aklıma geldi ya Very Happy
8 dakika sonra eklenen mesaj:
kuzuların sessizliği üçlemeside favorilerim arasındadır

psikolojik gerilim,siyasi filmler öner bakalım bilmediğim varsa onlarıda izleyeyim korkuda olur ama öyle abuk subuk olmasın lütfen canavarlar yemiş,pitonlar basmış,biri sesli msj bırakmış 3gün sonra ölceksin falan Laughing çok gülüyorum onlara

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering