Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm gürses istanbul konseri
müslüm gürses istanbul konseri
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
*CANREİS*
Üye
Üye

Nereden: bitlis
MesajTarih: 08-Şub-2009 / 00:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

gitmek güzel olurdu ama uzak umarım gidenler eglenirrrrrrrrr.........
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 08-Şub-2009 / 19:21    Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

evet arkadaşlar konserle ilgili tam bilgi veriyorum bende tesadüfen öğrendim babanın reklam afişinde ceza ile resmi yok ve cezanın ismi bile geçmiyor müslüm gürses ve konukları olarak geçiyor konser 21 şubatta yaşar la başlıyor 22 mart bülent ortaçgil ve ezginin günlüğü ile bitiyor bilet temin numaralarını ve konser hakkında bilgi alabileceğiniz dresleri veriyorum

biletix 0216 556 98 00

gişe 0212 247 71 12 0212 269 28 80

www.onyapim.com

www.magazintava.com

ben bu bilgiyi hürriyet gazetesinin kelebek ekinden aldım arkadaşlar.

Üye
Üye

MesajTarih: 08-Şub-2009 / 19:50    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

mali_usta demiş ki:
paylaşım ve bilgiler için teşekkürler..
harbi doğru söylemişsin usta baba kimle konser verirse versin desteğimizi esirgememiz lazım,hersey para ile desteklemek değil. önemli olan mesajlarında da desteklemek.şahsen durumum olcak arto ile koser versin yine giderim!
1 dakika sonra eklenen mesaj:
kafkasmurat demiş ki:
mali_usta demiş ki:
paylaşım ve bilgiler için teşekkürler..iki çeşit müslümcüler var:müslümcüler gayrimüslümcüler
harbi doğru söylemişsin usta baba kimle konser verirse versin desteğimizi esirgememiz lazım,hersey para ile desteklemek değil. önemli olan mesajlarında da desteklemek.şahsen durumum olcak arto ile koser versin yine giderim!

Kullanıcı profilini gör
tamdamaradam
Üye
Üye

MesajTarih: 25-Şub-2009 / 05:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

erzurumda bi konseri olsa da yawww ama görcem müslüm gürses i
43 saniye sonra eklenen mesaj:
bir gün görcez İNŞALLAH...
Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 25-Şub-2009 / 21:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

sırf ceza var diye gitmeyeceğim..

snare
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 25-Şub-2009 / 22:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

eyv kardes bilgiler icin saol

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 26-Şub-2009 / 06:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

ya abilerim kardeşlerim bu konsere gidip gidmeme davası nedir anlamıyorum ne yani ceza vardiye babaya sitem eder gibi yok ben bu konsere gitmem yok verdim paraya yzaık bunlar bahane gidesi olan babayı seven cezaymış başkasıymış bunları bahane etmeye gerek yok bu zamana kadar cezamı vardı piyasada biz kimin için gidiyoruz önce onabakalım burdaki hedefimiz ne ona bakalım baya böyle yaparsak ona nasıl destek olacagız önümüze hep bahaneleri koyarsak ona nasıl ulaşacagız ceza filan bahane babamız ne yaparsa yapsın hepsi ama hepsi şahane saygılarımla
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 26-Şub-2009 / 20:15    Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

arkadaşlar ben konsere gidecem gidecek olan arkadaşlar varsa bi yerde buluşup öyle gidelim hem toplu resim çektirir siteye ekleriz gidecek olanlar belirtsin.

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 27-Şub-2009 / 00:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

sevmenin bi bedeli var
gitmem diyenler ceza yı sebep gösteriyor
babayı dinlemek için gidilmeli ceza bizi ilgilendirmemeli
mesaj vermek için bu ortam gayet uygun
muslum baba programını bitirince mekan terk edilirse mesaj bi yerlere ulaşabilir.
selamlar
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 27-Şub-2009 / 04:39    Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri

konser ertelendi yeni konuya BURADAN ulaşabilrsiniz.

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering