|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 08-Şub-2009 / 00:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
gitmek güzel olurdu ama uzak umarım gidenler eglenirrrrrrrrr.........
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Şub-2009 / 19:21 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
evet arkadaşlar konserle ilgili tam bilgi veriyorum bende tesadüfen öğrendim babanın reklam afişinde ceza ile resmi yok ve cezanın ismi bile geçmiyor müslüm gürses ve konukları olarak geçiyor konser 21 şubatta yaşar la başlıyor 22 mart bülent ortaçgil ve ezginin günlüğü ile bitiyor bilet temin numaralarını ve konser hakkında bilgi alabileceğiniz dresleri veriyorum
biletix 0216 556 98 00
gişe 0212 247 71 12 0212 269 28 80
www.onyapim.com
www.magazintava.com
ben bu bilgiyi hürriyet gazetesinin kelebek ekinden aldım arkadaşlar.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 08-Şub-2009 / 19:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
| mali_usta demiş ki: | | paylaşım ve bilgiler için teşekkürler.. | harbi doğru söylemişsin usta baba kimle konser verirse versin desteğimizi esirgememiz lazım,hersey para ile desteklemek değil. önemli olan mesajlarında da desteklemek.şahsen durumum olcak arto ile koser versin yine giderim!
1 dakika sonra eklenen mesaj:
| kafkasmurat demiş ki: | | mali_usta demiş ki: | | paylaşım ve bilgiler için teşekkürler..iki çeşit müslümcüler var:müslümcüler gayrimüslümcüler | harbi doğru söylemişsin usta baba kimle konser verirse versin desteğimizi esirgememiz lazım,hersey para ile desteklemek değil. önemli olan mesajlarında da desteklemek.şahsen durumum olcak arto ile koser versin yine giderim! |
|
|
|
|
 |
tamdamaradam
Üye

|
Tarih: 25-Şub-2009 / 05:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
erzurumda bi konseri olsa da yawww ama görcem müslüm gürses i
43 saniye sonra eklenen mesaj:
bir gün görcez İNŞALLAH...
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 25-Şub-2009 / 21:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
sırf ceza var diye gitmeyeceğim..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Şub-2009 / 22:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
eyv kardes bilgiler icin saol
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 26-Şub-2009 / 06:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
ya abilerim kardeşlerim bu konsere gidip gidmeme davası nedir anlamıyorum ne yani ceza vardiye babaya sitem eder gibi yok ben bu konsere gitmem yok verdim paraya yzaık bunlar bahane gidesi olan babayı seven cezaymış başkasıymış bunları bahane etmeye gerek yok bu zamana kadar cezamı vardı piyasada biz kimin için gidiyoruz önce onabakalım burdaki hedefimiz ne ona bakalım baya böyle yaparsak ona nasıl destek olacagız önümüze hep bahaneleri koyarsak ona nasıl ulaşacagız ceza filan bahane babamız ne yaparsa yapsın hepsi ama hepsi şahane saygılarımla
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-Şub-2009 / 20:15 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
arkadaşlar ben konsere gidecem gidecek olan arkadaşlar varsa bi yerde buluşup öyle gidelim hem toplu resim çektirir siteye ekleriz gidecek olanlar belirtsin.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 27-Şub-2009 / 00:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
sevmenin bi bedeli var
gitmem diyenler ceza yı sebep gösteriyor
babayı dinlemek için gidilmeli ceza bizi ilgilendirmemeli
mesaj vermek için bu ortam gayet uygun
muslum baba programını bitirince mekan terk edilirse mesaj bi yerlere ulaşabilir.
selamlar
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 27-Şub-2009 / 04:39 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
konser ertelendi yeni konuya BURADAN ulaşabilrsiniz.
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |