|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Duyurular - Forum Yetkilileri |
| Yazar |
Mesaj |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 30-Nis-2008 / 20:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
evet güzel olmus ama ibrahim tatlıses demedim diyorsun ondan sonra ama gazete yazmıs ne iş bilal abi:D
|
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 01-May-2008 / 00:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
güzel ropörtaj adminim yanlız müslüm babanın aleme oterite sağlamasının ana sebebi cevrelerce hakir görülen ama bence babayı baba yapan kitle olan jiletci diye tabir edilen kesimdir cünki onlar babanın birer imzasıdır babanın yıllarca basında ön planda olmasını sağladılar hakir görülmemeleri lazım
|
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 01-May-2008 / 02:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
emeği gecen herkese tşk güzel bir diyalog gercekleşmiş.
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 01-May-2008 / 03:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
Cvplar çok yerinde fakat Müslüm Gürsesten sonra dinlediğiniz sanatçılar kim..? Sorusuna Cvp vermeseydin bilal usta..!
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
TaLiH_KuSu42
Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2008 / 07:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
gercekten guzel bır ropartaj olmus bilal kardes sende soruların hakkını vermıssın yanı helal olsun agzına yuregıne saglık 
_________________ müslüm gürsesi severim müslüm gürsesi sevenden ötürü.müslümce
|
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 25-Ağu-2008 / 18:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
slm arkadaşlar....!
Bilalim ön planda olmak istemiyorum diyorsun.(yanlış)
koca bedir savaşında bile Bir öncümüz vardı hz. ali ve hz.muhammed (s.a.v)
sende bu sitenin hem Alisi hem muhammed isin biz burda bir mucadele veriyoruz. ve karşılığını güzel aldığımızı sanıyorum. sen canını sıkma oldumu böyle durumlar biz kardeslerin ile paylaş.biz her zaman burdayız..
_________________ unutmak bizim kitabimizda yok.biz unutmayiz.olgunluk her zaman bizimdir bizimledir.laler güller papatyalar hepsi senin olsun yeter desende yetmez çünkü biz müslümcüyüz...!
www.bicare.tr.cx
ORDU VATAN & ÜNYE MEKAN |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 25-Ağu-2008 / 20:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
Eyvallah Doğukan kardeşim 
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
muslumbaba77
Yeni Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2008 / 21:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
abiler ben yaş 16 benim babayla tanışmak daha mümkün olmadu ilerde organizasyon olursa bende katılmaktan onur duyarım...farkımız tarzımız müslüm babamız baş tacımız.
|
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Şub-2009 / 21:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
Bilal kardeşim seni tebrik ediyorum. Cevapların yerli yerinde bence
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Şub-2009 / 02:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
güzel bir röpörtaj olmuş kısa ve mantıklı cevaplar, yüreğine sağlık kardeş.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 06-Şub-2009 / 10:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
güzel bir roportaj olmuş güzel cevaplarda vermişsin bilal gönlün gönlümüzdür eywallah..
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak... |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 06-Şub-2009 / 21:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
brawo bilal abi süper olmuş güzel cevaplandırmışın sorularu tebrikler her zaman yanınızdayız kardeşleriniz olarak her konuda sizlere yardımcı olmaya hazırız
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 06-Şub-2009 / 22:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
| suskun_ahmet56 demiş ki: | | yüreğine sağlık sorulan her soruya en iyi cevabı vermişsin dediğin gibi gönlünüz gönlümüzdür hakkatende öyle iyiki bu siteyi kurmuşsun bilal kardeş |
|
|
|
|
 |
vidaqo
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Şub-2009 / 07:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
güzel bir röportaj olmuş sağol abi.bende senin gibi füşünüyorum
_________________ babaya selam...eyvallah |
|
|
|
 |
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 07-Şub-2009 / 19:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: Admin/Röportaj Baba Ne Derse O Olur! |
|
|
Emeğine ve yüreğine sağlık abi babayı tam bir şekilde yorumlamışsın bide sitemizn ismini doğru yazsalarmış tam olurmuş meil çektim işallah düzeltirler
butün cevapların tam ve süper bir şekilde söylemişsin
Eyvallah...
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |