|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
TheKing
Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 05:53 Mesaj konusu: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
müslüm gürses istanbul konseri
sanatçılar : müslüm gürses ve ceza
tarih : 15 mart 2009 / pazar
saat : 18:00
mekan : maçka küçükçiftlik park
bilet ücretleri
ön sıra : 67 tl
orta sıra : 50 tl
arka sıra : 34 tl
adres : kadırgalar caddesi no:5 maçka/istanbul
ana kaynak : müslüm gürses
internetteki kaynak : benim
bu konseri arkadaşlar daha belirtmeyecektim ama bir kaç sitede sanırım bazı kişiler tarafından
konser haberlerimiz alıntı yapıyorlar diye laf çıkarmışlar ondan biraz önce belirtmek istedim.
diğer konser tarihleri ilerleyen tarihlerde siteye yazacağım.
saygılar
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 04-Şub-2009 / 06:03 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
eywallahh bilgi için teşekkurler
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak... |
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 06:29 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
bilgiler için sağol...saygılar
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 04-Şub-2009 / 15:42 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
bu konsere kesinlikle gitmeyecegim.
bilgilendirdigini için cok saol kaedeş.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 16:09 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
Bilgilendirdiğin için teşekkürler.
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
By_Sorti
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 16:17 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | bu konsere kesinlikle gitmeyecegim.
eyvallahh |
Neden Abi Hayirdir neden gitmiyosun
34 saniye sonra eklenen mesaj:
Eyvallah Kardes saol paylasim ve bilgilendirdigin icin tesekkurler
_________________ eyvallah... |
|
|
|
 |
01cansu
Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 16:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
tşkr ederiz
|
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 16:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
| By_Sorti demiş ki: | | babacan1102 demiş ki: | bu konsere kesinlikle gitmeyecegim.
eyvallahh |
Neden Abi Hayirdir neden gitmiyosun
|
Ömer'in de yüreği dayanmaz heralde ikisini birlikte izlemeye
Baba'nın yaptığı her şeyi sorgusuz sualsiz destekliyor olmama rağmen, bende Ceza ile birlikte Baba'yı izlemektense Ankara'ya gidip sadece Babayı izlemeyi tercih ederim.
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 17:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
herşey iyi güselde bilet paralarıda iyi güsel:D helal olsun müslüm gürses böle yapmaya devam et bakalım nereye kadar...
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 18:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
| babayahasta demiş ki: | | herşey iyi güselde bilet paralarıda iyi güsel:D helal olsun müslüm gürses böle yapmaya devam et bakalım nereye kadar... |
Niye! böyle yapmaya devam et nereye kadar... diyorsun?
Konserler parasızmı olacak? Veya 5 lira 10 liramı olacak? Hangi sanatcının konserine bakarsan fiyatlar böyle zaten. Metallica biletleri 350,00 Tl den satılmıştı. Ferhat Göçer biletleri 56 ile 66 TL arasında satılmıştı.
Buda demek oluyorki bilet fiyatları normal. Anormal değil.
Eyvallah....

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 23:25 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
bilgi için teşekkürler kardeşim rahmi abi haklı bilet ücretleri normal ömerim ben gidecem gel beraber gidelim en azından bir resim alırız kardeşim ne diyorsun?
5 dakika sonra eklenen mesaj:
bu arada kardeşim bileti nerden temin edebiliriz verdiğin adrestenmi? yoksa başka yerden mi?
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
TheKing
Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 23:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
| karaaliler demiş ki: | bilgi için teşekkürler kardeşim rahmi abi haklı bilet ücretleri normal ömerim ben gidecem gel beraber gidelim en azından bir resim alırız kardeşim ne diyorsun?
bu arada kardeşim bileti nerden temin edebiliriz verdiğin adrestenmi? yoksa başka yerden mi? |
Biletler şuan için satışta değilde arkadaşlar. ama park girişinden veya birkaç gün önceden park girişinden temin edebilirsiniz. yaklaşan günlerden ben detaylıca öğrenir buradan yazarrım.
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 05-Şub-2009 / 00:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
eyw kardeş biletler için izmir konserini beklemekteyiz
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Şub-2009 / 00:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
Hadi bakalım hayırlısı baba gerçi istanbulda devamlı ama diğer illerede sıra ile gidiyo görmek nasip oluyo herkese artık ama ömer baba sen neden gitmiyon anlayamadım ama senin bir bildiğin vardır yinede eyvallah...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Şub-2009 / 00:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
müslüm baba tüm hızıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor helal olsun,bilet fiyatalrına gelince fiyatalr normal bence 10 ytl 20ytl ye konsermi kaldı bu zamanda,bence bu mevkiye yakın olan arkadaşlar kaçırmasın derim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Şub-2009 / 02:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | | babayahasta demiş ki: | | herşey iyi güselde bilet paralarıda iyi güsel:D helal olsun müslüm gürses böle yapmaya devam et bakalım nereye kadar... |
Niye! böyle yapmaya devam et nereye kadar... diyorsun?
Konserler parasızmı olacak? Veya 5 lira 10 liramı olacak? Hangi sanatcının konserine bakarsan fiyatlar böyle zaten. Metallica biletleri 350,00 Tl den satılmıştı. Ferhat Göçer biletleri 56 ile 66 TL arasında satılmıştı.
Buda demek oluyorki bilet fiyatları normal. Anormal değil.
Eyvallah.... |
Sözü Yanlış Anlamışsın Rahmi Abi... Herkeste Bi Nedese Böle Entelleşme oluyor Müslüm Gürses Bu Tür Organizasyonlarda Yokken Neredeydi Bu Dİnleyenler Entelikten Bi Haberdi Müslüm Gürsesin Bu Konserine Gitmeyi Düşünmüyorum Yazık Para Kolay Kazanılmıyor...! (şahsi Fikrimdir)Arabeskçi Müslüm Gürsesi Sevenlerdenim Kısaca
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Şub-2009 / 03:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
paylaşım ve bilgiler için teşekkürler..
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
AskYorgunu
Yeni Katılımcı

Kayıt: Oct 20, 2008 Mesajlar: 10 Nereden: İstanbul/kağıthane/SEYRANTEPE
|
Tarih: 05-Şub-2009 / 09:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
aga kaçarmı beeeeeeeeee kaçarmı bee ! şafak sayıyorum sımdıden
|
|
|
|
 |
seydemin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Şub-2009 / 20:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
gitmicem sebebide cezayla beraber konser vermesi tek verseydi kaçırmazdım ....
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Şub-2009 / 19:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses istanbul konseri |
|
|
| TheKing demiş ki: | | karaaliler demiş ki: | bilgi için teşekkürler kardeşim rahmi abi haklı bilet ücretleri normal ömerim ben gidecem gel beraber gidelim en azından bir resim alırız kardeşim ne diyorsun?
bu arada kardeşim bileti nerden temin edebiliriz verdiğin adrestenmi? yoksa başka yerden mi? |
Biletler şuan için satışta değilde arkadaşlar. ama park girişinden veya birkaç gün önceden park girişinden temin edebilirsiniz. yaklaşan günlerden ben detaylıca öğrenir buradan yazarrım. |
tamam teşekkürler kardeşim.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |