Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 31-Oca-2009 / 02:28 Mesaj konusu: [Video] canımı vereceğim ağlattı kader filmden müslüm gürses
İyi izlemeler _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 31-Oca-2009 / 02:33 Mesaj konusu: Re: canımı vereceğim ağlattı kader film'den müslüm gürses
eyvallah aslanım bakıyorumda hızla atağa geçmişsin aferim böle devam emeğe saygı.... _________________ tek başımayım
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 31-Oca-2009 / 02:35 Mesaj konusu: Re: canımı vereceğim ağlattı kader film'den müslüm gürses
eyvallah hakan baban sana gerçekten bu sefer yetişemicek devam paylaşıma eline sağlık kardeşim... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 31-Oca-2009 / 02:35 Mesaj konusu: Re: canımı vereceğim ağlattı kader film'den müslüm gürses
eyw. hakanım emeğine sağlık aynı parçayı anlatamadım filminden izlemiştik..
çok geçerli manası yüklü bi parça _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 31-Oca-2009 / 03:11 Mesaj konusu: Re: canımı vereceğim ağlattı kader film'den müslüm gürses
eyw.emeğine sağlık bizede izlemek düşer... _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 31-Oca-2009 / 03:42 Mesaj konusu: Re: canımı vereceğim ağlattı kader film'den müslüm gürses
alkolik_06 demiş ki: eyvallah aslanım bakıyorumda hızla atağa geçmişsin aferim böle devam emeğe saygı....
rica ederim abi bundan sonra böle artık
1 dakika sonra eklenen mesaj:
akliyok_06 demiş ki: eyvallah hakan baban sana gerçekten bu sefer yetişemicek devam paylaşıma eline sağlık kardeşim...
bakalım abi ben ona yetişmem için daha birsürü ekmek yemem lazım
Eyvallah
58 saniye sonra eklenen mesaj:
imparator_44 demiş ki: eyw.emeğine sağlık bizede izlemek düşer...
Eyvallah kardeşim bizade yüklemek düşer;)
sizler izleyin;) _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 31-Oca-2009 / 05:24 Mesaj konusu: Re: canımı vereceğim ağlattı kader film'den müslüm gürses
emeğine sağlık kardeşim. _________________ ölünce biter
By_FaDeD
Tarih: 31-Oca-2009 / 09:29 Mesaj konusu: Re: canımı vereceğim ağlattı kader film'den müslüm gürses
clgnsedat demiş ki: emeğine sağlık kardeşim.
Rica ederim
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki