|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Doğu Anadolu Bölgesi |
| Yazar |
Mesaj |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 28-Oca-2009 / 14:37 Mesaj konusu: Re: cevap: bitlis li müslümcüler hep beraber müslüm baba içi |
|
|
tüm müslümcülere selamlar bitlisli müslümcülere de selam ve sevgilerimi yolluyorum orijinal bitlislii minarekentli kral_13
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak... |
|
|
|
 |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 28-Oca-2009 / 19:52 Mesaj konusu: Re: cevap: bitlis li müslümcüler hep beraber müslüm baba içi |
|
|
Bütün bitlisli müslümcülere selamlar olsun. inşallah bitlisliler olarak bizde müslümcüler buluşması düzenleyebiliriz.
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Oca-2009 / 00:18 Mesaj konusu: Re: cevap: bitlis li müslümcüler hep beraber müslüm baba içi |
|
|
Bitlisli müslümcü kardeşlere ankaradan selamlar olsun...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 03-Şub-2009 / 05:59 Mesaj konusu: Re: cevap: bitlis li müslümcüler hep beraber müslüm baba içi |
|
|
| akliyok_06 demiş ki: | | Bitlisli müslümcü kardeşlere ankaradan selamlar olsun... |
eywallah harun bitlisliler adına bizden de sana ve başkentte gönül dolusu selam ve sevgilerlee eywallah
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak... |
|
|
|
 |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 03-Şub-2009 / 22:53 Mesaj konusu: |
|
|
| kapsal0434 demiş ki: | | selvi27 demiş ki: | | gardaş açtıgın konudan bir şey anlamdamın açarmısın |
eleman bu sitedeki bitlisli hemşehrilerini öğrenmek için bu başlığı açmış olsa gerek.bende bitlisliyim (bitliste beş minare ) |
|
|
|
|
 |