Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm baba adına her şey...
müslüm baba adına her şey...

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 22-Oca-2009 / 15:53    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

öncelikle bütün kardeşlerime slm larımı iletiyorum böyle bi fun clubda olmaktan çok gururluyum ve ömür boyu gurur duyacağıma inanıyorum...
ilk defa müslüm gürses adına dostluklar adına güzel şeyleri burda buldum

bilal abime (Admin) çok teşekkürlerimi sunuyorum böyle bi fun club yarattığı için ve emeği geçen bütün müslümcü kardşlerimede teşekkür ederim
kimse bu kutsal bilgilerden mahrum kalmasın isterim ben...
7 dakika sonra eklenen mesaj:
bi not düşeyim hemen: diğer müslüm gürses fun club larına göre bizim ortamımız daha bi canlı basında daha bi yankılı..

Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 22-Oca-2009 / 16:42    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

bizlerde tesekkur ediyoruz emeği geçen herkeslere ben bu siteye üye olduğumdan bu yana babanın diğer sitelerine uğramıyıorum en baba site bu site eywallah...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 22-Oca-2009 / 18:57    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

daha sıkı dosluklar kurmak dileğiyle... diğer fun clublar kıskanıyor mu acaba Smile

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
atasayar

MesajTarih: 23-Oca-2009 / 00:45    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

mali_usta demiş ki:
daha sıkı dosluklar kurmak dileğiyle... diğer fun clublar kıskanıyor mu acaba Smile

kardeş diğer fun clublar ceza ile düğetini duyunca resti çekmiişler anlayışla karşılamıyolar karışık bi durumları var bizim fun club bir numara bence

Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 23-Oca-2009 / 01:08    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

atasayar demiş ki:
mali_usta demiş ki:

kardeş diğer fun clublar ceza ile düğetini duyunca resti çekmiişler anlayışla karşılamıyolar karışık bi durumları var bizim fun club bir numara bence

öyle tabii.ayrıca diğer fun clublar beni ilgilendirmiyor.. baba ne söylerse dinlerim.müzik evrenseldir tutucu olmamak lazım.

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 23-Oca-2009 / 01:47    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

mali_usta demiş ki:

öyle tabii.ayrıca diğer fun clublar beni ilgilendirmiyor.. baba ne söylerse dinlerim.müzik evrenseldir tutucu olmamak lazım.

işte bu.....

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
akliyok_06
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 23-Oca-2009 / 05:04    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

Bizde teşekür ediyoruz fatih elbette bilale böyle bir siteyi açtığı için eğer olmasa idi bazı şeylerden mahrum kalacaktık bazı acı bazı tatlı günler ve arkadaşlıklar geçiyor o yüzden site içinde en mükemmeli bence bu nimeti önümüze verdilerse bizde iyi kullanmamız lazım eyvallah...

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 23-Oca-2009 / 05:42    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

durmak yok yola devammmmmm

MesajTarih: 23-Oca-2009 / 17:01    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

baksanız ya evelsi günkü müslüm babamızı izlemeye giden kardeşlerimiz abilerimiz muslumcu.com adına imzalı resim almışlar o anda diğer fun club lardan temsil eden varmıydıı.. acaba

biz bir numarayız bunu akıllarına soksunlar

Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 23-Oca-2009 / 20:09    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

atasayar demiş ki:
baksanız ya evelsi günkü müslüm babamızı izlemeye giden kardeşlerimiz abilerimiz muslumcu.com adına imzalı resim almışlar o anda diğer fun club lardan temsil eden varmıydıı.. acaba

biz bir numarayız bunu akıllarına soksunlar

herkes kendinden sorumludur canım benim.
kimin neyle ne yaptıgı bizi ilgilendirmemeli vede bizim de kurcalamamız gerekiyor.

sonucta hepimizin sevgisi müslüm gürses üzerine.
olaya her zaman geniş bakmalı .
müslüm gürses sevgisi olup içinde art niyet olmayan her insan bizim dostumuzdur.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 23-Oca-2009 / 21:19    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

siteye diyecek laf yok muhteşem sitedeyken vaktin nasıl geçtigini anlamıyorum sitedeki abilerimiz ve kardeşlerimiz hepsi çok iyiler hepsini gönülden seviyoruz herşey babamız için...
bu arada fatih kardeşim güzel bi konuya değinmişin yüreğine sağlık
Kullanıcı profilini gör
banned
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: heryer
MesajTarih: 02-Şub-2009 / 04:28    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

atasayar demiş ki:
öncelikle bütün kardeşlerime slm larımı iletiyorum böyle bi fun clubda olmaktan çok gururluyum ve ömür boyu gurur duyacağıma inanıyorum...
ilk defa müslüm gürses adına dostluklar adına güzel şeyleri burda buldum

bilal abime (Admin) çok teşekkürlerimi sunuyorum böyle bi fun club yarattığı için ve emeği geçen bütün müslümcü kardşlerimede teşekkür ederim
kimse bu kutsal bilgilerden mahrum kalmasın isterim ben...
7 dakika sonra eklenen mesaj:
bi not düşeyim hemen: diğer müslüm gürses fun club larına göre bizim ortamımız daha bi canlı basında daha bi yankılı..

atasayar seni iyi tanırım bu sitede iyi bir abiye gence benzeyen onları örnek alan birisisin
bu teşekkürü herkes etmez edemez mesela bak sen etmişin..
site kurucularıda saten seni tebriklemiş...
sağlıcakla...
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 02-Şub-2009 / 05:41    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

Teşekkürler arkadaşlar, demek ki iyi şeyler yapıyoruz, bunu görmek beni daha da hırslandırıyor. Hevesim artıyor.
Biz her zaman kendimize bakıyoruz. Diğerleri yok bizim lügatımızda, o yüzden önümüze bakalım kimseyede cevap hakkı vermeyelim.
Biz kendimizi biliyoruz ama herkes kendini bilmez.
Tebrikten ziyade eleştiri ve önerilerinize açığım, bu bizi daha da iyiye götürecektir.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 02-Şub-2009 / 06:15    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

muslumcu com benim içim özel bir sitedir,aşağı yukarı 3 yıldır burdayım müslüm baba adına bilmediğim bi çok şeyleride burda öğrendim,bu site burda olduğu sürecede,bende hayatta olduğum sürece,baba ile ilgili bilgi alış verişi paylaşımı yapacağım, burda aile gibiyiz kısacası. eve geldiğimde pc yi açtığımda ilk önce www.muslumcu.com tıklarım.

Üye
Üye

MesajTarih: 02-Şub-2009 / 17:43    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

müslümcü.com benim ilk göz ağrım pc başına geçtiğimde ilk açtığım site müslümcü.com vaktin burda nasıl geçtiğini anlamıyorum bağımlısı oldum admine moderatöre dj lere herkese en çok ta kapsala teşekkürlerimi sunarım burası artık benim 2. ailem oldu çok güzel dostlıklar arkadaşlar edindim ayrıca bilal bey e bu titiz çalışmasından dolayı sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunarım emeğine yüreğine sağlık.. herkese selam müslümcü.com a devam
Kullanıcı profilini gör
usta33
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mersin
MesajTarih: 02-Şub-2009 / 18:11    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

bende uzun süredir bu sitedeyim pek aktif olmasamda siteyi yakından takip edenlerdenim.internette sürekli takip ettiğim bikaç siteden biri.aslında site resmi müslüm gürses sitesi olmayı çoktan haketti diye düşünüyorum.keşke öyle birsey yapılabilse.netteki en iyi müslüm gürses sitesi olduğunu düşünüyorum bunuda basta bilal kardeşime ve onu bu yolda yalnız bırakmıyan siz üyelre borçluyuz.mersinden hepinize selamlar

Üye
Üye

Nereden: bitlis
MesajTarih: 02-Şub-2009 / 20:04    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

01cansu demiş ki:
müslümcü.com benim ilk göz ağrım pc başına geçtiğimde ilk açtığım site müslümcü.com vaktin burda nasıl geçtiğini anlamıyorum bağımlısı oldum admine moderatöre dj lere herkese en çok ta kapsala teşekkürlerimi sunarım burası artık benim 2. ailem oldu çok güzel dostlıklar arkadaşlar edindim ayrıca bilal bey e bu titiz çalışmasından dolayı sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunarım emeğine yüreğine sağlık.. herkese selam müslümcü.com a devam

Kullanıcı profilini gör
damarist06
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 03-Şub-2009 / 01:27    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

farkımız tarzımızdırr!!! muslumcu.com son durakk!!!!
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 03-Şub-2009 / 06:07    Mesaj konusu: Re: müslüm baba adına her şey...

bir gün herkes müslümcü olacak.. bir gün herkes bu siteye takılacak... bu sevda bitmezzzzzzzzzzzzzz

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering