|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 20-Oca-2009 / 18:58 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
Eger Müslüm Gürses halen en popüler tv showlarına ve talkshowlara davet ediliyorsa (eski sesi hiç mi hiç olmasa dahi)...demekki bu insan bişeyleri haketmiş bişeyleri yapmaya hakkı vardır...entellektüel ortamlar artık globalleşiyor...müslüm gürses en iyisini yapiıyor...hep yanındayım...
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
 |
Yaranamadim
Aktif Üye

|
Tarih: 20-Oca-2009 / 21:09 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
bence babaya yakışmıyor bu tarz ceza kimki babayla aynı sahnede yer alacak babanın tozu olamaz
bence ceza müslüm babaya yakışmıyor
_________________ Dostunum Diyenler Aldatt? Gitti.
O Sahte Sevgiler Böylece Bitti.
Ömrümün Üstünden Seneler Geçti.
Yineden Kimseye YARANAMADIM....... |
|
|
|
 |
bahadirkukrer
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Oca-2009 / 06:22 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
arkadaşlar istanbuldan kafile gibi organizasyon varmı öğrene blirmiyim 
|
|
|
|
 |
zeytns
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 05:20 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
Ne kadar çok saçmalamışsınız yok baba şaştı falan. siz babadan çok daha iyi bileceksiniz sanki. bırakın kardeşim bu çok bilmişlikleri adamın 50 yıllık kariyeri var neredeyse yarım asır. ne yapıp ne yapmayacağını sizden çok daha iyi bilir.
onu geçin bir kere arabesk müziğin bizim kültürümüze daha önce girmiş bir müzik türü olması, rap müzik gibi yabancı kaynaklı bir müzik olduğu gerçeğini değiştirmez. arabesk te bizim kültürümüz değil. sizin mantıkla bakınca sadece halk müziği ve türk sanat müziği veya karadeniz kemençesi dinlerdik sadece.
rap müzik te tıpkı arabesk gibi sokağın müziğidir, sokaklardan gelmedir yani öyle okul müziği değildir tıpkı arabesk gibi.
ceza da şarkılarında çok iyi konulara değiniyor, adamın sözlerini bir okuyun dinyemiyorsanız da ve müslüm baba beğenmiş albümüne istemişse anlayın ki adam birşeyler hissetmiş, bizler de dinleyince hissedeceğiz bence en ön yargılı bakan bile hasta olacak parçaya. rap ve arabesk in uyumu rock ve arabesk gibi olmayacak gerçi rock ta sokakların müziği baba nın o çalışmaları da süperdi ama bu rap çok başka olacak görürsünüz.
babam benim arkandayım ne yapsan!
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Şub-2009 / 05:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
| zeytns demiş ki: | Ne kadar çok saçmalamışsınız yok baba şaştı falan. siz babadan çok daha iyi bileceksiniz sanki. bırakın kardeşim bu çok bilmişlikleri adamın 50 yıllık kariyeri var neredeyse yarım asır. ne yapıp ne yapmayacağını sizden çok daha iyi bilir.
onu geçin bir kere arabesk müziğin bizim kültürümüze daha önce girmiş bir müzik türü olması, rap müzik gibi yabancı kaynaklı bir müzik olduğu gerçeğini değiştirmez. arabesk te bizim kültürümüz değil. sizin mantıkla bakınca sadece halk müziği ve türk sanat müziği veya karadeniz kemençesi dinlerdik sadece.
rap müzik te tıpkı arabesk gibi sokağın müziğidir, sokaklardan gelmedir yani öyle okul müziği değildir tıpkı arabesk gibi.
ceza da şarkılarında çok iyi konulara değiniyor, adamın sözlerini bir okuyun dinyemiyorsanız da ve müslüm baba beğenmiş albümüne istemişse anlayın ki adam birşeyler hissetmiş, bizler de dinleyince hissedeceğiz bence en ön yargılı bakan bile hasta olacak parçaya. rap ve arabesk in uyumu rock ve arabesk gibi olmayacak gerçi rock ta sokakların müziği baba nın o çalışmaları da süperdi ama bu rap çok başka olacak görürsünüz.
babam benim arkandayım ne yapsan! |
Burda saçmalamalık hiç bir şey yok hiç bir kimseye bir şeyi zorla sevdirecek değilsin sen rap seversin başkası arabesk sever o yüzden herkesin bakış açısı farklıdır ama ceza ile düet değilde nostalji kaset yapsa idi daha iyi olurdu eyvallah...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
zeytns
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Şub-2009 / 20:00 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
BABA NE DEMİŞ Bİ BAKIN
EFENDİ BİR ÇOCUK
Bu şaşırtıcı işbirliği için konuşan Müslüm Gürses, 'Ceza, Türkiye'nin en önemli genç sanatçılarından biri. Kendisinin çalışmalarını zaten biliyordum. Böyle bir buluşma gündeme gelince de hemen kabul ettim. Ne de olsa Ceza, duruşu olan, efendi bir çocuk. Şarkılarında o da yalanlara, yanlışlara, haksızlığa itiraz ediyor, tavrını açıkça gösteriyor. Müzik çevrelerinde bu tarz ortaklıkları herkes şaşkınlıkla karşılıyor. Ne var bunda, müzik evrensel değil mi? Eskiden Teoman'ın şarkısını söylediğim için de tefe koydular ama ne oldu? Herkes o şarkıyı benim yorumumla da çok beğendi. Müzikte kısıtlama olmaz' dedi.
Müslüm diye hitap ettiğiniz satırlar kaldırılmıştır. Müslüm Baba yada Müslüm Gürses olarak hitap ediniz. [Admin]
bize de o halde saygı duymak yaraşır...
21 saat 27 dakika sonra eklenen mesaj:
önceden müslüm baba yı dinliyoruz demeye utananlar bugün gögüslerini kabartarak müslüm baba diyebiliyorlarsa bu müslüm baba nın başarısıdır. yaptığı böyle kaliteli çalışmaların da katkısı var bu durumda.
mesela Ceza nın ibo show a çıkmasına hayranları kızıyor ama müslüm baba düetini merakla bekliyorlar meselala. yani ceza hayranları ''Ceza ya naaaptın sen abi'' demiyorlar adama saygı duyuyorlar ama biz koskoca müslüm baba yı eleştirebilme gafletinde bulunuyoruz yuh bize yaa.
baba derken O kelimenin anlamını bilin bence, koskoca babaya bir yandan baba deyip,diğer yandan işini bilmez muamelesi yapmanız hiç te hoş değil, koskoca müslüm baba nın evlatları, ceza hayranlarından daha saygılı olabilmeyi bilmeli bence.
39 saniye sonra eklenen mesaj:
önceden müslüm baba yı dinliyoruz demeye utananlar bugün gögüslerini kabartarak müslüm baba diyebiliyorlarsa bu müslüm baba nın başarısıdır. yaptığı böyle kaliteli çalışmaların da katkısı var bu durumda.
mesela Ceza nın ibo show a çıkmasına hayranları kızıyor ama müslüm baba düetini merakla bekliyorlar meselala. yani ceza hayranları ''Ceza ya naaaptın sen abi'' demiyorlar adama saygı duyuyorlar ama biz koskoca müslüm baba yı eleştirebilme gafletinde bulunuyoruz yuh bize yaa.
baba derken O kelimenin anlamını bilin bence, koskoca babaya bir yandan baba deyip,diğer yandan işini bilmez muamelesi yapmanız hiç te hoş değil, koskoca müslüm baba nın evlatları, ceza hayranlarından daha saygılı olabilmeyi bilmeli bence.onların yaş ortalaması daha küçük ama saygıyı bizden iyi öğrenmişler...
|
|
|
|
 |