Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009
müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 16-Oca-2009 / 20:16    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

Valla Arabesk Müzik dinliyerek Bu hayata atıldım bundan sonra da devam edecek..

Hee Müslüm Baba bişeyler yapmışsa doğrudur saygı duyuyorum..

erax60
Üye
Üye

MesajTarih: 16-Oca-2009 / 20:35    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

Admin demiş ki:
Aslında Baba yavaş yavaş alıştırmıştı bizi. Baba'da haklı, tek taraflı düşünürseniz hep haklı çıkarsınız.
Müslüm Gürses artık Arabesk müziği yapmıyor, dünya müziği yapıyor (arabesk dahil).
Sadece arabesk Müslümcüleriyle yetinmiyor ki biz kendi elimizle yaptık, çoğu insanın elindeki albümlerin yarısı korsan. Konuyu saptırmayalım arkadaşa cevap vermek istedim:

harabecocuk demiş ki:
sana yakışmadı baba olmadı yani artık müslümcüyüm demeye yüzüm kalmadı önce tarzımız olmayan şarkılar sonra işe yaramayan reklamlar şimdide bu olmadı baba sana yakışmadı artık müslümcülüğü bırakma zamanı geldi galiba diğer arabeskçiler neden böyle değil bi ferdi tayfur bi orhan gencebay ama müslüm gürses bole olsu kötü oldu bişi demiyorum

Şahsen benim yüzüm var, Babanın yaptıklarına bu zamana kadar pek karşı çıkmadım, yeri geldi tartıştık ama hoşuma gitmese bile kabullendim. Yalnız sen şu mesajında
harabecocuk demiş ki:
ewet ebn 15 den fazla gördüm en son gördüğüm de müslüm baba muhterem nur ve ben arabayla ben onları götürüyordum babayı rüyamda gördüğüm zaman uyanmak istemiyorum

diyorsun, seni kendinle çelişirken buluyorum. Tribünlere oynarsan burada fazla kalamazsın...
Anlık tepkiye bağlıyorum bu hareketini.

Musait zamanımda konserle ilgili yorumumu da yazacağım.

aynen katılıorum admıne
Kullanıcı profilini gör
sanalprens
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: adıyaman
MesajTarih: 17-Oca-2009 / 05:40    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

selam arkadaşlar herşeyin hayırlısı baba herşeyin en iyisini bilir ne yaparsa biz arkasındayız.
Kullanıcı profilini gör
kes_muslumcu61
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 17-Oca-2009 / 05:50    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

cidden çok ilginçç!!!ben açıkcası istemem ama babaya eğer faydası dokunacaksa tabiki arkasındayız yarı yoldan dönmek yok ölümüne müslüm!!
Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 17-Oca-2009 / 07:08    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

baba yakışmıyo kendinide rezil ediyosun bizide
Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 17-Oca-2009 / 11:23    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

yaw arkadaşlar dar görrüşlü olmayalım.. bugün baba RAP okusa açıkcası şaşırım ama baba yapmış derim baba ne söylerse dinlerim..ceza ile düet yapmasıda güzel..müzik evrenseldir..
Kullanıcı profilini gör
Muslumcu22
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 17-Oca-2009 / 17:22    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

ya arkadaslar ona saygımız var buna saygımız var babanın her yaptığına saygımız var peki baba affedersıniz cinayet işleseydi adam öldurseydi bunada saygımız olucakmıydı ? babanın bir cizgisi var arabesk bunu ister kabul edin ister etmeyın kımı demişki muzik evrenseldir siz anca kendınizi kandırrırsınız bununla avutursunuz baba bu cizgiden taşıyor artık farkına varın ben arabeskciyim ötesi yok evrenselide yok .

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 17-Oca-2009 / 19:04    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

Muslumcu22 demiş ki:
ya arkadaslar ona saygımız var buna saygımız var babanın her yaptığına saygımız var peki baba affedersıniz cinayet işleseydi adam öldurseydi bunada saygımız olucakmıydı ? babanın bir cizgisi var arabesk bunu ister kabul edin ister etmeyın kımı demişki muzik evrenseldir siz anca kendınizi kandırrırsınız bununla avutursunuz baba bu cizgiden taşıyor artık farkına varın ben arabeskciyim ötesi yok evrenselide yok .
evet gerçekçiolmak herzaman daha mantıklıdır bencede babaya yakışan çizgisinde devam etmesi olcaktı baba yapmışsa olmuştur müzik şudur müzik budur demektense bende şöyle bi soru sormak isterim yıllarca küskünümle mahsun kulla yaşayamadımla esrarlı gözlerle vs vs kendimizi bulduk kendimizden geçtik baba içimizde kopan fırtınaları dile getirdi şimdi sarıl banayla rapla rocla mı anlatacak beni ve hislerimi haaaaaa kendi bilir ben babayı eski baba olarak sevmeye saymaya devam eder dinlerim ve şöyle bi fark var şimdi entellerin sevdiği baba benim sevdiğim tapdığım babadan kat kat farklı yinede bi umudum var baba bigün entellere hitapen değilde yine bizlere göre bi albüm çıkartıp piyasayı kasıp kavuracak inşallahhh.......

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 17-Oca-2009 / 23:34    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

clgnsedat demiş ki:
harabecocuk demiş ki:
sana yakışmadı baba olmadı yani artık müslümcüyüm demeye yüzüm kalmadı önce tarzımız olmayan şarkılar sonra işe yaramayan reklamlar şimdide bu olmadı baba sana yakışmadı artık müslümcülüğü bırakma zamanı geldi galiba diğer arabeskçiler neden böyle değil bi ferdi tayfur bi orhan gencebay ama müslüm gürses bole olsu kötü oldu bişi demiyorum

olaya biraz objektif bakmalısın dostum,müslüm baba zamana ayak uyduruyor,yaptıkları ilede gündemde hep. album çıkmadan daha konserlere başlıyor,yani çok çalışıyor,bu album çok ses getirecek,benden söylemesi,diyer sanatçılarlada müslüm babayı kıyaslama bence,müslüm gürses,her şarkıyı söyleyebilme özelliğine sahip,diğer arbesksçilerin,nerde olduklarına bak yakaladıkları çizgi müslüm baba kadar başarılı değil.

Aynen müsLüm baba üzdün bizi Sad(
Kullanıcı profilini gör
hazan
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: 49
MesajTarih: 18-Oca-2009 / 02:09    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

valla arkadaşlar müslüm gürses yanı namı dıyer baba herşeyı yakıştırırım da ceza yı dinlemedigim için açık ca çok merak ediyorum umarim en kısa zaman da dinleme şansı bulurum

Üye
Üye

MesajTarih: 18-Oca-2009 / 19:58    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

baba çok güzel bi proje içinde helal olsun bir zaman teomanla takıldı rock çıların bakıs acısı değişti arabeske bir nebze de olsa sevdirdi baba simdi de rap çiler de sıra böylelikle rapçilerden de kitle oluşturabileceğiz ama konseri ceza yerine sagopa kajmer ile verse o daha kral olurdu ama baba herseyin en güzelini yapmış helal olsun.ayrıca tepki gösteren arkadasa sesleniyorum baba çıkıpta rap sölemicek tarzından çıkmıcak sadece ufkunu genişleterek rap çi ile sahne alacak ne var bunda anlamıyorum.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 18-Oca-2009 / 21:15    Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

istanbulda da varmı acaba?

Üye
Üye

Nereden: yozgat
MesajTarih: 18-Oca-2009 / 22:15    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

ewet müslüm cü kardeşlerim bundan övce yazdığım müslüm baba ceza konseri ile ilgili tepkim için hepinizden özür diliyorum o gün biraz canım sıkkın dı bi anda patladım bide yazılan yorumları görünce çok büyük bi hata yatımı anladım tekrar hepnizden özür diliyorum şuan babanın sen delimisin şarkısını dinliyorum bu şarkıda bütün müslümcü kardeşlerime gelsin saygılar harabecocuk...
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 19-Oca-2009 / 03:03    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

enteresan Rolling Eyes

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 19-Oca-2009 / 03:13    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

arabeskci1910 demiş ki:

saçmalıyorsun dostum kendini neden rezil etsin yılların sanatçısı bi insan adam işini yapıyor,bence sen fazla ileri gitin,sevmiyorsan dinlemessin olur biter.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 19-Oca-2009 / 05:21    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

clgnsedat demiş ki:
arabeskci1910 demiş ki:

saçmalıyorsun dostum kendini neden rezil etsin yılların sanatçısı bi insan adam işini yapıyor,bence sen fazla ileri gitin,sevmiyorsan dinlemessin olur biter.

güzel yazmışsın..sözün bittiği yer.
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 19-Oca-2009 / 05:37    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

bilğin için tşk kardeş malesef işlerden dolayı gidemiycem keşke orda olabilseydim.........................
Kullanıcı profilini gör
xblack
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 20-Oca-2009 / 01:48    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

ben babayı küskünüm unutamadım esrarlı gözler dertlerinsanı vb gibi parçalarla tanıdım.müslüm babaya cezayla konser vermek yakısmadı bana göre.ceza gibi kendini sarkıcı zanneden insanlarıda hiç sevmem.
Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 20-Oca-2009 / 02:36    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

Yorumların tümünü okudum. evet şahsım adına bende tasvip etmiyorum bu konuyu bende istiyorum o eski günlerdeki "MÜSLÜM GÜRSES"i Yaranamadım ları Küskünüm leri Talihsizleri... Dostlar şöyle bir düşünelim bunun tek sorumlusu "Baba" mı acaba?? bunda maddi ve manevi birçok sebepler var bence : En önemlisi daha geniş bir dinleyici kitlesine hitap etmek istiyor baba. Ve bizler bundan tabii olarak hoşnut değiliz.Müslüm Gürses profosyonel bir ses sanaatçısı yani geçimini bu şekilde sağlıyor. Hepimizin bildiği üzere en büyük darbeyi korsanlar vuruyor zaten vede eskisi gibi damar diye tabir ettiğimiz söz ve müzik yazanlarda yok gibi..EE hal böyle oluncada baba yeni arayışlar içinde oluyor. Nede olsa o bir profosyonel....saygılar

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
psikopathafiz
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: Eskişehir
MesajTarih: 20-Oca-2009 / 18:19    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009

Arkadaşlar Çok Ön Yargılı Davrananlar var aramızda ben Eskişehirde Yaşıyorum ve günün en az 4 saati Müslüm Gürses Dinliyorum Baba 26 Kasımda Eskişehire geldiğinde konsere giderken ÇEkinerek gittim malum babanın pop söleme olayları benim gidişimimdeki amaç babayı yakından tanıyabilmekti ama BAba sahneye bir çıktı bir girişi varrdı ki Küskünüm diye öle yani baba arabeski bırakmış değil tamamen şimdi Eskişehirdeki Konserinde içeriğini sordum org yapan firmaya Babanında Cezanında 1'er saatlik Canlı Performansları var sonrasında Cezayla okuyacağı parça 1 ve ya 2dir Baba kendi sahnesinde arabesk'e devam

Farkımız Tarzımız BABA Müslüm Baş Tacımız...

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering