|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 02:29 Mesaj konusu: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
dostlarım ben şuana kadar müsLüm Gürses in hiç bir şarkısını arka arkaya dinleyipte 1 kez bıkmışlığım yok!
+ sensiz olmaz ikimizin yerine dağlarda kar olsaydım olmadı yar paramparça v.s v.s bunları yorumlayan diğer sanatçıların şarkılarını dinledim iki gün olmadı bıkarken neden babayı seneLerdir dinleyipte bıkmıyorum cvplayın bakaLım müsLümcü gücünüzü gösterinn:twisted: cvbı sizlerden duymak istiyorum 
_________________ imzayla işim olmaz... |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 06-Oca-2009 / 02:35 Mesaj konusu: re: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
bunda açıklanacak biş yok kArdeş arabesktir tarzımız müslüm baba baş tacımız gerisi yalan olduğu için
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 02:56 Mesaj konusu: re: re: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
| atasayar demiş ki: | | bunda açıklanacak biş yok kArdeş arabesktir tarzımız müslüm baba baş tacımız gerisi yalan olduğu için |
yetmez! 
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 03:15 Mesaj konusu: re: re: re: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
bağımlısı olmuşuz bence hastalık gibi bişey bu hemde çaresiz bir hastalık ben iyi anlıyorum seni "banned" kardeşim çünkü aynı hastalık bendede var 
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 03:25 Mesaj konusu: re: re: re: re: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
| imparator_44 demiş ki: | bağımlısı olmuşuz bence hastalık gibi bişey bu hemde çaresiz bir hastalık ben iyi anlıyorum seni "banned" kardeşim çünkü aynı hastalık bendede var  |
olmazsa zaten müslümcü olamaz dimi kardeş 
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 03:34 Mesaj konusu: re: re: re: re: re: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
Babanın parçalarını dinlemenin yeri ve zamanı olmaz her zaman her yerde dinliyoz alayına isyan ölümüne baba...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 05:57 Mesaj konusu: re: re: re: re: re: re: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
bende şahsen bu dediğin eserleri başkalarından dinlediğim zamana sıkılıyorum ama BABA ayrı söylüyor... Forza Müslüm Baba
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 06:16 Mesaj konusu: re: re: re: re: re: re: re: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
bıkan kişi müslümcü değildir zaten,biz onun şarkılarıyla yaşıyoruz onu örnek alıyoruz,baş tacımızdır.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 15:02 Mesaj konusu: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
Müslüm Baba kadar içten ve şarkıları yaşayarak okuyan bir sanatçı yoktur. Söylediği şarkılarda hislerimize tercüman oluyor. Nedeni bu olsa gerek kardeşim... FOREVER MÜSLÜM BABA...
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 06-Oca-2009 / 17:32 Mesaj konusu: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
Söylediği şarkıları başka sanatçı okuyamaz..
Daima Müslüm Baba..
Alayına isyan Kralına Posta..
Müslümcüler ve MüSLÜM BaBa şahane..Gerisi Alayı Bahane..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 21:36 Mesaj konusu: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
bu soruyu bende kemdime çok sordum
alışkanlık yapıyor müslüm baba ama hakkettende çok mühim bir sanatçı
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 21:51 Mesaj konusu: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
| eser_k demiş ki: | | Müslüm Baba kadar içten ve şarkıları yaşayarak okuyan bir sanatçı yoktur. Söylediği şarkılarda hislerimize tercüman oluyor. Nedeni bu olsa gerek kardeşim... FOREVER MÜSLÜM BABA... |
|
|
|
|
 |
01cansu
Üye

|
Tarih: 07-Oca-2009 / 01:29 Mesaj konusu: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
müslüm gürses parçalarını , meyhane gırtlağıyla okuyor bu yüzden bıkılmıyor dinledikçe dinliyesi geliyor insanın
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 07-Oca-2009 / 01:58 Mesaj konusu: re: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
bunu hep söledik baba sevgisi agırdır her bünye kaldıramaz herkes baba hayranı olamaz baba yaşam tarzıdır aksini iddaa eden zaten müslüm gürses hayranı olamaz baba sevgisi anlatılmaz yaşanır ve hergün babanın yeni bi şarksını keşfeder insan alayına isyan ölümüne müslüm babaaaaaa......
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 07-Oca-2009 / 04:37 Mesaj konusu: re: re: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | | bunu hep söledik baba sevgisi agırdır her bünye kaldıramaz herkes baba hayranı olamaz baba yaşam tarzıdır aksini iddaa eden zaten müslüm gürses hayranı olamaz baba sevgisi anlatılmaz yaşanır ve hergün babanın yeni bi şarksını keşfeder insan alayına isyan ölümüne müslüm babaaaaaa...... |
bende anlatacak bişi yok hastayız işte babaya
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 07-Oca-2009 / 18:53 Mesaj konusu: re: re: re: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
valla ben artık son iki senedir çok nadir dinliyorum,müslüm baba hainliği yapıyorum,ama bişey diyimmi zaten hayattan kopmak için dinliyodum,gerçektende koparıyor,başka bir aleme götürüyor insanı,şuan daha iyiyim..kimseye dinlemeyin demem.ALLAH herkese vermez bu teselliyi,10 yıllık aşkımı hep onunla dindirdim,kalbimdeki kora bi su serpti kimi zamanda dağladı,yaşlanınca belki hiç dinlemeyeceğim ama MÜSLÜM BABA bende çok önemli bir yer tuttu.YÜCE MÜSLÜM...
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Oca-2009 / 03:05 Mesaj konusu: re: re: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | | bunu hep söledik baba sevgisi agırdır her bünye kaldıramaz herkes baba hayranı olamaz baba yaşam tarzıdır aksini iddaa eden zaten müslüm gürses hayranı olamaz baba sevgisi anlatılmaz yaşanır ve hergün babanın yeni bi şarksını keşfeder insan alayına isyan ölümüne müslüm babaaaaaa...... |
hacı kardeşim ekliycek bişi bırakmamış sağolsun gereği söylenmiştir............eyw kardeşim eyw
.............................................gönlünüz gönlümüzdür..................................................................................
...............................................suskun_ahmet56...................................................................................
............................................................eyw....................................................................
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 08-Oca-2009 / 10:13 Mesaj konusu: re: re: re: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
birincisi elbette babanın mukemmel bir gırtlaga ve ses rengine sahip olması okurken yurekten okuyor baba bizlerde gonulden sevıyoruz damardan seviyoruz bizlerde babayı boş yere dinlemiyoruz şakılarda kendımızı buluyoruz eywallah...
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Oca-2009 / 19:29 Mesaj konusu: re: re: re: re: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !!! |
|
|
+ bide şunuda eklemek isterim şarkılarını arka arkaya dinleyip bıksam bile 1 2 hafta sonra yeniden severek dinliyorum...
|
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Oca-2009 / 19:42 Mesaj konusu: re: re: re: re: re: re: re: cevap: !! neden bıkılmıyor... !! |
|
|
ben aynı şarkıyı hiç aralıksız 1 haftadan fazla dinledim zamnlar oldu . ama bu hastalıkmı yoksa bunun adı başka bişeymi bende bilmiyorum valla ama deliler gibi dinlemeye devam bunun cavapının bulan olursa banada haber versin 
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |