|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 04-Oca-2009 / 03:34 Mesaj konusu: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
slm arkadaşlar bildiniz üzere gazzedeki müslüman kardeşlerimiz bombardımana tuttular orda şehit düşen din kardeşlerimiz
için hepimiz dua edelim onlardan dualarımızı eksik etmeyelim onlara karşı yapılan bu zülüme bizlerde dualarımızla onlara
kardeşlerimize destek olalım unutmayınki hepimiz müslümanız hepimiz kardeşiz bugun onlara yapılan zulum bir gün bizim
başımızada gelebilir kimse yarınının ne olacagını bilemez şimdiden hepinize teşekkür ederim
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 04:46 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
sağolasın ustam.. ama filistinliler müslüman'dan önce İNSAN... bu kan dursun Kahrolsun İsrail !!! sözleri mi yanlış anlamayın.. dünya'da ezilen her kim olursa olsun önce insan....
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 05:16 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
Eyvallah iyi bir konuya yer edindin teşekürler filistin kardeşimizdir allah yar ve yardımcıları olsun inşallah bitecektir ALLAH büyüktür suçları cezasız bırakmaz rabbimiz...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
ultramuslumcu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 05:46 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
filistinde ki kardeşlerimize allah yardım etsin ama israil unutmasın ki;
sap döner keser döner
gün gelir hesap döner
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 05:54 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
Allah yar va yardımcıları olsun ne diyelim.asıl utanç verici olay tüm dünya buna seyirci kalıyor. biri çıkıpta bu vahşete dur demiyor yazıklar olsun.....?
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 05:58 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
allah hepsinn yardımcısı olsun dualarımız onlarla aşllah acil şifalar versin. . .
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 06:09 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
allah yardımcıları olsun dualarımızla yanlarındayız keşke imkanımız olsada bedenende yanlarında olsak allah büyük gün gelecek o kansız israillilerde hesap verecek peki onlar kimden yardım beklicekler allah onların belasını versin......
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 06:32 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
hiç bir suç cezasız kalmaz,allah yardımcıları olsun..
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 04-Oca-2009 / 19:06 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
Allah yardımcıları olsun..Bütün dularım onlarla..
Kahrolsun İsrail..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
tovbeettim_06
Üye

|
Tarih: 04-Oca-2009 / 22:21 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
Allah yardımcıları olsun.Rabbim zalimlere mazlumları ezmeyi nasip etmesin.Dualarımız onlarla.
saygılar...
_________________ Hayalle yaşarken gerçek dünyada
Zamanı içmişiz Haberimiz Yok
Ömürle yüzyüze geldik aynada
Harcanıp gitmişiz Haberimiz Yok...
|
|
|
|
 |
sonadam
Üye

|
Tarih: 05-Oca-2009 / 05:39 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
kardeşlerimize Allah yardım etsin.Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum...
|
|
|
|
 |
melek_87
Üye

|
Tarih: 05-Oca-2009 / 16:11 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
bu vahset ınsan degıl bu zulmü yapanlar rabbın yanlarına bırakmıcak bunları ben emınım allah yardımcıları olsun butun fılıstın halkının kundaktakı bebegın bıle canını alabılecek kadar vahsı bunlar allah ısla etsın
_________________ dinleyin geceler duyun sesimi
benden daha yanlız değilsinizki
nedir bu karanlık nedır bu sessizlik
benden yanlız değilsinizki |
|
|
|
 |
01cansu
Üye

|
Tarih: 05-Oca-2009 / 16:50 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
1 yıldır bu konunun üstünde duruyorum onlar için site açtım maalesef insanlarımız çok duyarsız çok üzüldüm ...herkes amerikanın köpeği olmuş insanlık kalmamış .. o çoçukların korku dolu bakışları gözümün önüden gitmiyor onlara duacıyım bu sitedeki arkadaşlarımızın duyarlılığı beni etkiledi inanırmısınız bu yazıları yazarken ellerim titriyor gözlerim doluyor beni çok derinden yaraladı.inşallah bu son olur bizler sıcacık yatağımızda mışıl mışıl uyurken sizler düşündünüz mü hiç onların halini uykusuzluğu o korkuyu korkudadan uyumamanın annenin çoçuklarına sıkıca sarılıp sabahlara kadar çoçuklarının baş ucunda o korkuyla sabahlamanın ve uykusuz acı içinde her an har saniye tedirgin acı içinde yaşamanın eşini yavrusunu kaybeden anneler her an her saniye ölüm korkusunu yaşıyanlar ve daha neler NELER...bunları ancak yaşıyanlar bilir ne söylesem nafile...ŞUANDA YAPABİLECEĞİMİZ TEK ŞEYsizlerden ricam lütfen her zaman dualarınızı eksik etmeyin YÜCE RABBİM YARDIMCILARI OLSUN .....( tüm müslüman ülkeler birlik olsaydı bunlar yaşanmazdı insanlık ölmüş... )
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 05-Oca-2009 / 23:17 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
kan taşıyan bir insan olarak yapılan bu vahşet karşısında rahat uyuyamıyorum.
israil sırtını sıvazlayan amerikaya güvenmesin devran döner,dönecek
bakalım nereye kadar böyle devam edecek.
daha düne kadar ülkemizden gemilerle toprak taşıyan israil üç beş capulcu ile
dünyaya meydan okumaya başladı.
sesinizi duyurun kardeşlerim.
yarın öbür gün mahşerde o ufacık cocukların bedenine saplanan kurşunlar yüzünden herkes hesaba cekilecek.
bu gün filistine yarın bize!
elinizden geldigi kadar onların hiç bir ürününü tüketmeyin
olaya, ya sadece benimle mi olacak ile yaklaşmayın her birey kendinden sorumludur.
duyarlı bir türk insanı en önemlisi müslüman bir milletiz.
yapılanlar karşısında sessiz kalmak bizlere yakışmaz.
"konuyu acan arkadaşımıza ,duyarlıgından dolayı teşekkür ederim.
sitemiz müslüm gürses sitesi,ama böyle bir paylaşımlar gereklidir."
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Oca-2009 / 23:23 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
allah yardımcıları olsun...
|
|
|
|
 |
eser_k
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 15:33 Mesaj konusu: Cevap: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
Bi ermeni öldü diye sokağa dökülenler hepimiz ermeniyiz diye avaz avaz bağıranlar nerdesiniz...Türkler soykırım yaptı diye imza kampanyası düzenleyenler nerdesiniz... bu vahsetin adı soykırım değilmi yüzlerce masum insan ölmüyormu şimdi neden sessiz kalıyorsunuz neden sokaklara çıkıp bağırmıyrsunuz neden şimdi üç maymunu oynuyorsunuz... Tüm müslüman halkının birlik olma zamanı bugün filistine yapılan yarın içimizdeki hainler tarafından bizede yapılır...Allah yar ve yardımcıları olsun dualarımız sizinle filistin halkı...
_________________ Aldana Aldana Ögrendim Artık . . . |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Oca-2009 / 18:48 Mesaj konusu: Re: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
| melek_87 demiş ki: | | bu vahset ınsan degıl bu zulmü yapanlar rabbın yanlarına bırakmıcak bunları ben emınım allah yardımcıları olsun butun fılıstın halkının kundaktakı bebegın bıle canını alabılecek kadar vahsı bunlar allah ısla etsın |
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 09-Oca-2009 / 15:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
| eser_k demiş ki: | | Bi ermeni öldü diye sokağa dökülenler hepimiz ermeniyiz diye avaz avaz bağıranlar nerdesiniz...Türkler soykırım yaptı diye imza kampanyası düzenleyenler nerdesiniz... bu vahsetin adı soykırım değilmi yüzlerce masum insan ölmüyormu şimdi neden sessiz kalıyorsunuz neden sokaklara çıkıp bağırmıyrsunuz neden şimdi üç maymunu oynuyorsunuz... Tüm müslüman halkının birlik olma zamanı bugün filistine yapılan yarın içimizdeki hainler tarafından bizede yapılır...Allah yar ve yardımcıları olsun dualarımız sizinle filistin halkı... |
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Oca-2009 / 21:07 Mesaj konusu: Cevap: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
sitemizde böyle bir konu açılması güzel bu bizim duyarlılığımızı gösterir ama böyle bir olay hiç olmasaydıda bu konu hiç açılmasaydı gazetede haberlerde görünce içim cız ediyor yüreğim kanıyor hele ölen çocukları gördükçe...
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 10-Oca-2009 / 03:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: gazzedeki kardeşlerimize dua edelim |
|
|
allah hepsine acil şifalar allah olmayanlarada versin burdanda gönderelim
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |