|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
mazidenbiri34
Üye

Kayıt: May 28, 2007 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/sarıyer
|
Tarih: 11-Ksm-2007 / 16:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
dınleyın geceler
MÜKEMMEL BİR ŞARKI DİMİ
|
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 11-Ksm-2007 / 23:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
yuvası olan bişr kuş hiç yuvadan uçarmı o yuvasız kuş olan benim işte arkadaş dertsiz olan bir insan GECE gündüz içermi GECE gündüz derdimden (üflüyorum) arkadaş
YUVASIZ KUŞ
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 12-Ksm-2007 / 01:29 Mesaj konusu: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım... |
|
|
GECE gündüz gurbet elde
ne handayım ne otelde
yata yata kuru yerde
düştüm bulunmaz bir derde
söyle doktor söyle bana
ben ölürmüyüm
ölmeden nazlı yarimi
son defa görürmüyüm...
öyle işte..
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 12-Ksm-2007 / 04:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
cok geceler bekledim belki gelirsin diye kimseleri sevmedim acır seversin diye.....:::kaç gece pencerede sabahı ettim inan yollarını bekledim gözlerimi yummadan....:::isyandayımm gecelere seni benden götürenlere isyanım kendi kendime yanımda sen yoksun diye.... :::bir yaz gecesi çamlıca mehtabına geldiin billahi o gün sen..........ve bir çok sarkısı.....
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 18-Ksm-2007 / 06:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
bu gece en içten sevinciyle gençliğimi ellerine bırakıyorum al tutsakla işte al tutsakla işte vur en kalın zincirleri vur kelepçeleir vur ben seni çok seviyorum sen sevmezsende olur
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:
hayalin gözümde binbir gecedir ismin dudağımda ölmez hecedir inanki sevgilim bir işkencedir sensiz GECELER ah ah ah ah sensiz geceler garip geceler dertli geceler garip geceler
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:
kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım kaç GECE ağladım böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:
bir yaz GECESİ çamlıca mehtabına geldim billahi o gün sen iki mehtaba bedeldin sevgilim
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
her GECE gördüğün düşündüm hani biricik sevdiğin canındım hani her zaman başının tacıydım hani ne oldu sevgilim düşmanmı olduk
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:
GECELER sabaha dargınmı bilmem her taraf karanlık sessiz sedasız yaşamak ayrı bir det gülmek tesadüf hangi günüm geçti aşkla kavgasız
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
mehtaplı GECELERDE hep seni andım
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 05-Arl-2008 / 17:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
Gece demem gündüz demem ne bulursam içerim ben..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
melek_87
Üye

|
Tarih: 05-Arl-2008 / 19:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
yıkıla yıkıla yaşayan benım
GECEler boyunca kahrolan benım
_________________ dinleyin geceler duyun sesimi
benden daha yanlız değilsinizki
nedir bu karanlık nedır bu sessizlik
benden yanlız değilsinizki |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 06-Arl-2008 / 01:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
yıkıla yıkıla yaşayan benim GECEler boyunca kahrolan benim..............
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
ultramuslumcu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Arl-2008 / 05:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
sadece şarkısından;
!!geceler!! boyunca hep ben ağladım
bir damla sevgi hep ben aradım
çok sevildin amma seven olmadın
seni sevdiğime güldüm sadece
|
|
|
|
 |
sessiz_cocuk12
Üye

|
Tarih: 06-Arl-2008 / 23:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
Müzik Ziyafeti Albümündeki - Mehtaplı GECEler.... Şarkıyı tam olrak hatırlamıyorum ama şimdi .!!
|
|
|
|
 |
tipsiz_genc
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-Hzr-2009 / 03:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
mehtaplı gece'ler de hep s£ni andım.. ahhhh ahhhh hep s£ni andım ...
|
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Hzr-2009 / 04:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
her gece ben böyle sensiz bak perişan bu halim.(bir şişe bir boş kadeh)
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 26-Hzr-2009 / 16:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
Hayalin gözümde binbirr GECE dir ismin dudağımda ölmez hecedir
(SENSİZ GECELER)
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Hzr-2009 / 23:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
Mehtaplı gecelerde hep seni andım
Belki gelirsin diye boş yere yandım
3 dakika sonra eklenen mesaj:
Usandım gecelerden hep aynı çekilmiyor
Artık kısa kalıyor derdime yetişmiyor
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
muslumcu0606
Üye

|
Tarih: 27-Hzr-2009 / 15:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: içinde gece kelimesi geçen şarkılarını bulalım.. |
|
|
gece demedın gunduz demedın kan kusturdun sen bana
bana yalvarma bosuna yanma olsem acımam sana...
_________________ bir bir yüzüme kapandı kapılar ben mahsun aşkım mahsun gönül mahsun öylesine.. |
|
|
|
 |