|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konserleri |
| Yazar |
Mesaj |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Hzr-2008 / 16:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
Dün akşamki işte star programında da yine beyaz takım ve beyaz ayakkabılar giymişti ve her zaman ki gibi çok yakışmıştı bence babaya en çok yakışan renk beyaz onun tarzı bambaşka.
_________________ Sıla mı gurbet mi adını sen koy... |
|
|
|
 |
zalimkar
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 00:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
jiletci müslümcülerin beyaz meleği!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ aramak sonunda seni bulmaksa ararım sevgilim yıllar sürsede...!!!!! |
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 01:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
tabi babaLar beyaz giyerrr babanın beyaz takimla her yerde şekli oluo farkediLiyo giysin her zaman yakışırrr
|
|
|
|
 |
murat_muratt
Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 01:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
ıcının temızlıgını gostermek ıcın ama bı ısın espırısı hıc gordunuzmu bırının beyaz takımla cıktıgını baba kımseye benzememek ıcın beyaz takımı tercıh edıyor sanırım
_________________ eyer ıstedıgın kansa sana dunya nın sah damarını keserım yok ıllede senın kanın dıyorsan olsun gulum ben senı toprakta da severım |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 09-Ağu-2008 / 02:48 Mesaj konusu: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
eyvallah kardesim güzel konu acmısın baba ne giyse yakısıyor artı beyaz daha mükemmel duruyor babada ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN babaya EYVALLAH
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Ağu-2008 / 04:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | valla nedenini bilmem ama babaya beyaz takım çok kral yakısıyor..zaten güldür yüzümü filminde bile eskiden adanada beyaz giyen adam lakaplı bir kabadayı olarak geçiyor..  |
ozhan abıcım aynen katılıyorum
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 10-Ağu-2008 / 05:52 Mesaj konusu: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
Beyaz Beyaz Beyaz muslum baba muslum baba muslum baba )) koserde ne guzel durmustu uzerınde eywallah
|
|
|
|
 |
sessiz_cocuk12
Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 18:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
Hakikaten beyaz takım ona çok yakışıyor !
|
|
|
|
 |
cihan5656
Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 20:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
yakışıyorki giyorrr babanında giydiği beyaz takım elbise gibi kalbide tertemiz
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 21:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
muslum baba ne gıyse yakısıyor zaten gıyınmesınıde biliyor ama beyaz elbisenin yeri bir başka eywallah
|
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 22:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
baba kalbi gibi temizliğin saflıgın simgesi olan beyaz ile özdesmiş
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
Vektor
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Arl-2008 / 18:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
Babanın Tarzi Farkı Hiç Bir Sanatcıda Yok.Babaya Hersey Yakısır.
|
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Arl-2008 / 20:10 Mesaj konusu: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyerdi. |
|
|
babanın bir bildiği varki beyaz giyiyor
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 02-Arl-2008 / 20:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Baba neden konserlerinde beyaz takım elbise giyer |
|
|
güldür yüzümü filminde beyaz cuma derlerdi ona normaldır renklerle zevkler tartışılmaz babanın zevkide buydu demekki
|
|
|
|
 |