|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> İstek Öneri Eleştiri |
| Yazar |
Mesaj |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 05:53 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
Arkadaşlar herkesin bir sorunu var bi şekilde insanlar uzak duruyor.mesela ben üniversiteyi kazandım kazanmasına da bi ton uğraş filan var...ar sıra girebiliyorum.
bana kalırsa yol vermek yerine davet edilsin herkes...
_________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 17:30 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
Giden bi sebepten dolayı gider..sebepsiz bi ayrılık olmaz..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 19:31 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
| esrarengiz_sis demiş ki: | nediyelim
giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir biz gideni degil giden bizi kaybetmiştir
kalanlar bize yeter babanın dedigigi gibi kaderde varmış ayrılmak |

_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-Ksm-2008 / 00:29 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
Arkadaşlar biliyosunuz birde ( BETER52 ) kenan kardeşimiz vardı askere gitti ama bi aramadı ses seda yok aradıkları varmı hiç içinizde ararım demişti ama arayamadımı artık ne oldu ise bilmiyorum inşallah iyidir...asıl arkadaş olarak ben onu görüyorum tam bir delikanlı ve dediğini yapan ve açık sözlü biridiradam ankaraya gelcem dedi geldi tek başına kalktı helal olsun demekki sanalda olsa realde olsa bir şeyler paylaşmışız...
7 dakika sonra eklenen mesaj:
| By_FaDeD demiş ki: | İşallah Yavaş Yavaş Toparlanacak Siztemiz Dün Gece Gördüğüm Kadarı İle Sohbet Odamız 2 Kişi Sayesinde Dolmuştur Eskisi Gibi Olmaya Yavaş Yavaş Başlıyor...!
Eyvallah...! |
Helal olsun sana hakan en güzel cevağ budur işte arkadaşlar artık bırakın şu radyo ve mp3 gitti millette gitti lafını burda sonuçta biz burda olmadanda müslüm babayı dinliyorduk o yüzden kim nerde sorusunu artık bırakın misal veriyim ben ankaradayım şimdi ankarada olan beni bulamıcakmı veya ben istanbulda olanı bulamıyacakmıyım illaki birinden birinde numarası vardır veya komşusudur veya arkadaşıdır arayıp soralım hal hatırını sadece sanal diyip geçmeyin devamlı aynı bahaneleri görüyorum artık düzenli bir cevap verin ( By_FaDeD ) ( esrarli__gozler ) kardeşimizin dediği gibi herkesin bir sorunu ve derdi vardır o yüzden yok şunun yüzünden yok bunun yüzündn demeyi bırakın lütfen artık gerçekten burada büyük sıkıntılar çeken insanlar var onu atlatsalar zaten aramıza katılacaklar bizim dememiz gereken cevap nedir allah yardımcısı olsun inşallah iyi olur ve tekrar döner aramıza demektir o yüzden herkez biraz mantıklı bir şeyler yazsın çıkarı olanlarda zaten bellidir olmayanlarda bellidir sıkıntısı ve dertleri olan arkadaşlarımıza ALLAH yardımcı olsun gönlünüz gönlümüzdür...EYVALLAH...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 20-Ksm-2008 / 07:00 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
Keyifleri bilir yaaaa...canları sağolsun...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2008 / 00:33 Mesaj konusu: Cevap: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
üyeler yalan olmadı kardesim de son zamanlarda siteye kendini bilmeyen cok artı kisiler geldi bu yzden bizde yok olduk eyvallah
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
cihan5656
Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2008 / 00:37 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
aynen ahmet kankime katılıyorum önceden sohbet odasında ne güzeel muhabbet ediyoduk artık kalmadı malesef...müslümcü kardeşlerime saygılar...
|
|
|
|
 |
ahmet42
Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2008 / 02:14 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
biz burdayızya o yeter kardsler hem zatn gidenlerin hepsi menfaatciymis böle müslümcü olmaz eyv.
|
|
|
|
 |
kes_muslumcu61
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2008 / 07:49 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
abilerim bende 2 3 ay sürekli sitedeydim bende çok dost kazandım ama okullar var giremiyorum pek ama kalbim sizinle ne mp3 de ne radyoda!!! allaha emanet olun dileğim bütün müslümcülerin bir olması zaten hayatta herşey kar üzerine kurulmuş bu sitede babamızın sitesinde bari olmasın !!!!
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Ksm-2008 / 04:44 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
evet ugramayanlarında canı sagolsun konuşulan paylaşılan herşey güzeldi inşallah tekrar birlikte oluruz en kısa zamanda herkese slmlar. . .
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
sonsuz46
Üye

|
Tarih: 27-Ksm-2008 / 04:53 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır unutmayın 
_________________ ömer |
|
|
|
 |
DaMaR_GFB
Aktif Üye

Kayıt: Jun 26, 2005 Mesajlar: 259 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 27-Ksm-2008 / 19:26 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
güzel ahmet_44 ve buşekilde düşünenlere katılıyorum asker,iş güç maddiyat vesaire vesaire mantıklı olmak lazım..bide sıkıntı oldumu insanın topluma çıkası gelmez zaten olumsuzluk yansıtmama düşüncesiyle...iyi olacak şarkısını dinleyelim..!örneğin :ben askerim,askerim diyede böyle düşünmüyorum-alkolik_06 eyvallah cümlemize.
ve bir trübün bestesi:
sen şampiyon olmasanda kupaları almasanda felan takımları yenmesende seviyoruz işte varmı diyeceğin!!!
|
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 09-Arl-2008 / 22:48 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
Gidenlere kal diyemeyiz herkezin kendi istegi bizi seven kalır kalanlarda var. Herkezin kendine göre işleri vardır eminim . Mesela ben kardesimin askerliginden dolayı bayagı bir gelemedim ama yinede burayı ailemi unutmadım şimdide burdayım. Gitmeyede niyetim yok.Dedigim gibi gidene kal demeyiz.. herkezin yeri ayrı bizde sevdikleimize selam olsun....muslumcu.com ailesi hep beraberdir eminim unutulmazzzzzz.....
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
CaN_66CaN
Üye

|
Tarih: 09-Arl-2008 / 23:12 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
Benım Ewde Netin Kesilmesıyle beraber odayada gırmem coq azaldı bu yuzden coqu kısı dagıldı  tabi bu ısın sakası.. valla ben kendımı en coq bu sıtede huzurlu ve mutlu buluodum arkadaslıklar coq guseldi ama sımdı gırdıgımde tanıdık eskılerden bırını gormek coq zor 
_________________ isyanım allaha değil bütün allahsızlara...!! |
|
|
|
 |
kallente6
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Arl-2008 / 04:07 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
biz alayına burdayızzz
|
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Arl-2008 / 05:16 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
| akliyok_06 demiş ki: | Arkadaşlar biliyosunuz birde ( BETER52 ) kenan kardeşimiz vardı askere gitti ama bi aramadı ses seda yok aradıkları varmı hiç içinizde ararım demişti ama arayamadımı artık ne oldu ise bilmiyorum inşallah iyidir...asıl arkadaş olarak ben onu görüyorum tam bir delikanlı ve dediğini yapan ve açık sözlü biridiradam ankaraya gelcem dedi geldi tek başına kalktı helal olsun demekki sanalda olsa realde olsa bir şeyler paylaşmışız...
7 dakika sonra eklenen mesaj:
| By_FaDeD demiş ki: | İşallah Yavaş Yavaş Toparlanacak Siztemiz Dün Gece Gördüğüm Kadarı İle Sohbet Odamız 2 Kişi Sayesinde Dolmuştur Eskisi Gibi Olmaya Yavaş Yavaş Başlıyor...!
Eyvallah...! |
Helal olsun sana hakan en güzel cevağ budur işte arkadaşlar artık bırakın şu radyo ve mp3 gitti millette gitti lafını burda sonuçta biz burda olmadanda müslüm babayı dinliyorduk o yüzden kim nerde sorusunu artık bırakın misal veriyim ben ankaradayım şimdi ankarada olan beni bulamıcakmı veya ben istanbulda olanı bulamıyacakmıyım illaki birinden birinde numarası vardır veya komşusudur veya arkadaşıdır arayıp soralım hal hatırını sadece sanal diyip geçmeyin devamlı aynı bahaneleri görüyorum artık düzenli bir cevap verin ( By_FaDeD ) ( esrarli__gozler ) kardeşimizin dediği gibi herkesin bir sorunu ve derdi vardır o yüzden yok şunun yüzünden yok bunun yüzündn demeyi bırakın lütfen artık gerçekten burada büyük sıkıntılar çeken insanlar var onu atlatsalar zaten aramıza katılacaklar bizim dememiz gereken cevap nedir allah yardımcısı olsun inşallah iyi olur ve tekrar döner aramıza demektir o yüzden herkez biraz mantıklı bir şeyler yazsın çıkarı olanlarda zaten bellidir olmayanlarda bellidir sıkıntısı ve dertleri olan arkadaşlarımıza ALLAH yardımcı olsun gönlünüz gönlümüzdür...EYVALLAH... |
harun kardesımın de dedıgı gıbı askerlık nedenıyle sıtemıze uzaklasmıstım ama kopmayız hıc bı zman..degerlı kardesım harun allah razı olsun o sızın guzellıgınız sızın dostlugunuzda unutulmaz.sız herseyın en ıyısıne layıksınız.. arayamamamın sebebı telefon nolarını yazdıgım sayfayı kaybedınce arayamadım kımseyı. ıcım ıcımı yedım ama caresız..
herkesın bı sebebı vardır sanaldan sıkılmıs olabılır.ne bılım sıtemızde cesıt bol kımın ne derdı oldugunu bılemeyız tabıı ama kalan arkadaslar la devam edıcektır bu sıte. herkese sonsuz saygılarımla bu dostunuz cuma gunu erzurum palandokende olucam 14 ay yokum allaha emanetsınız
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 10-Arl-2008 / 05:21 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
eyw. kardeş sende allaha emanet ol hayırlı teskereler olsun inş. sitemiz bize emanet sen merak etme sen tez gidip tez gel....
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Arl-2008 / 05:55 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
| atasayar demiş ki: | | eyw. kardeş sende allaha emanet ol hayırlı teskereler olsun inş. sitemiz bize emanet sen merak etme sen tez gidip tez gel.... |
ınsaalah kardesım sayılı gun gecer elbet safak gıbı oglumuz olmus daha ne olsun dostlar unutulmaz hıc bı zamn bızde eyvallah
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 10-Arl-2008 / 17:03 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | | Erfan demiş ki: | cogu arkadaslar sitede albüm paylasimi yapiliyor sanip üye oluyor, öyle kislerin arkasindan konusmak bana düsmez.
Az ve öz olsun , imparator_44 dedigi gibi. |
Katılıyorum. Çoğu arkadaş mp3 için siteye üye oluyor. mp3 isteklere bakıyordum arkadaşımızın 1 mesajı var mp3 isteğinde bulunuyor. isteğini aldıktan sonrada pırrrrr.... |
- 
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
Yaranamadim
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Arl-2008 / 19:04 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
gidene güle güle..... gelene hoşgeldin.........
_________________ Dostunum Diyenler Aldatt? Gitti.
O Sahte Sevgiler Böylece Bitti.
Ömrümün Üstünden Seneler Geçti.
Yineden Kimseye YARANAMADIM....... |
|
|
|
 |