Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????
sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Yazar Mesaj
dmreda
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 01:49    Mesaj konusu: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

bundan bir kaç öncesine kadar çok güzel bi arkadaşlıgımız vardı müslümcü.com ailesiyle şimdi hepimiz dagıldık eskisi gibi siteyede giren yok bunun nedeni radyonn bi anda kapanmasımı anlamadım burda çok güzel arkadaşlıklarım kardeşliklerim oldu gerçekten çok şanslıyım çok güzel arkadaşlkıklar edindim bir ömer babam 2 zahid kankam 3 hacı agbim vs daha kimler kimler bunlar sadece bir kaçtanesi.konuşmadıklarımıda çok merak ediyorum naıslsınız acaba??????????amöa unutmayın herzaman gönlümüzdesiniz

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ıstanbul
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 02:24    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

uyeler yalan oldu: Shocked Shocked

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 03:35    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

eskisi gibi degil sitemiz yalan oldu acıkcası o üyeler kaLan sahalar bizimdir..damara devam ölümüne müslüm babaaaaaaaaaaaa
.........GÖNLÜNÜZ GÖNLÜMÜZDÜR...
Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 03:50    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

az olsun öz olsun...saygılar

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 04:32    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

seni çok iyi anlıyorum eda,çok şeyler paylaştık çok arkadaşlar edindik burda,yeri geldi dost kazandık yeri geldi düşman,herşeye rağmen ilk ben bu sitedede dostluğu arkadaşlığı,bilmediklerimi burda öğrendim,bu sitenin benim için değeri çok yüksek allah izin verdiği sürece terk edemem,menfaat için gelenler çok oldu,mp 3 ve radyo yanı içi burda olanlar çok oldu bunlar kalkınca gerçek üyeler burda kaldı diğerleri ise kayboldu,ama sorun değil düşmez kalmaz bir allah,gün olur kervan döner, biz biz yeteriz, anlatmak istediğim bi çok şey var aslında (bilinmeyen )ama boş ver zamanı gelince anlatırım ayrıca güzel bi konuya değindin tşkürler arkadaşım.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 05:46    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

sedat kardesım sana katılıyorum fakat onunee gelen sıte acıyor gıdere gider gelen gel den baska yapacak bırsey yok

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 06:07    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

xmen demiş ki:
sedat kardesım sana katılıyorum fakat onunee gelen sıte acıyor gıdere gider gelen gel den baska yapacak bırsey yok

ayneen kardeşim.

Üye
Üye

Nereden: izmit
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 19:48    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

site eskisi gibi değil nerde bi kılık abi nerde bi dündar abi mahmut abi 2 sene önce üye olduğumda bunlar vardı ama şimdi hiç biri yok demekki burda bir hata var ve yanlış var
Kullanıcı profilini gör
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Hamburg/Adana
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 20:35    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

cogu arkadaslar sitede albüm paylasimi yapiliyor sanip üye oluyor, öyle kislerin arkasindan konusmak bana düsmez.

Az ve öz olsun , imparator_44 dedigi gibi.

Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 20:55    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

Erfan demiş ki:
cogu arkadaslar sitede albüm paylasimi yapiliyor sanip üye oluyor, öyle kislerin arkasindan konusmak bana düsmez.

Az ve öz olsun , imparator_44 dedigi gibi.

Katılıyorum. Çoğu arkadaş mp3 için siteye üye oluyor. mp3 isteklere bakıyordum arkadaşımızın 1 mesajı var mp3 isteğinde bulunuyor. isteğini aldıktan sonrada pırrrrr....

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
muslumce-92
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 21:00    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

birde okullar açıldı ben bile eskisi gibi takılamıyorum Rolling Eyes

Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
Kullanıcı profilini gör
snare
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 21:30    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

hani ömer abi bi ara yine böle bi konu acıldıgında sölemisti gelene git demeyiz gidene ise kal deriz ama yinede giderse kendisi bilir biz bize her zaman yeteriz eyvallah

Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 17-Ksm-2008 / 22:54    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

baba albüm çıkarmıyor da ondan yoksa bir hareketlilik olur yani. sahi son albüm neden gecikti bu defa da ekonomik krize mi takıldı yoksa. ayrıca flash tv yi asla affetmeyeceğim şahane bir programı nasılda yayından kaldırdı ne güzel haftada bir babayı izliyorduk şarkılarda damardı hani..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 18-Ksm-2008 / 00:15    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

mp3 paylaşımı bitti. arkadaşlık dostluk yalan oldu. demekki menfeat için gelenler çoookmuş. kulu vefasızsa tanrı ne yapsın Wink

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: heryer
MesajTarih: 18-Ksm-2008 / 01:11    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

gidene yol verceksinki gelenler ayakta kalmasın hepsi menfaat içn gelmişler belli yolları açık olsun
Kullanıcı profilini gör
Muslumcu22
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 18-Ksm-2008 / 01:53    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

şimdi arkadaslar şöğle bir durum var googlede muslum baba veya muslum gurses yazdığınızda ilk cıkan site muslumcu.com Dur ve muslum gurses hayranları internette babaya ait bir seyler aradığında direk bu siteye giriyor bu mp3 olsun film olsun resim olsun vb gibi yani radyo burda cok buyuk etken olmuştur sitenin gelişiminde kişi siteye girdiyinde direk babanın şarkılarıyla karşılasınca doğal olarak dinlemek istiyor ve siteye böğlelikle üye oluyor ve sitede devamlılık sağlanıyor şimdi ne olduda bu süreklilik kalmadı olan şey paylaşımın olmaması yenılıklerın yapılmaması ve kişiyi etkıleyecek o babanın sihirli şarkılarının calmaması he biz herzaman burdayız fanatıkleri olarak babaya selam damara devam

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
gecekurdu8989
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 18-Ksm-2008 / 01:57    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

abla bunu nedeni radyo dan tabi millet istek istiyo diye kıramadık çaldılar şimdide radyo yalan olunca millet uzamaya başladı var mı bunu ötesi cewap bekliorumm??

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 18-Ksm-2008 / 02:46    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

bunu tuaf karşılamamak lazım işleyiş böyle

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 18-Ksm-2008 / 04:35    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

nediyelim
giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir biz gideni degil giden bizi kaybetmiştir

kalanlar bize yeter babanın dedigigi gibi kaderde varmış ayrılmak
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 18-Ksm-2008 / 05:10    Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz?????????

biz burdfayız her akşam ama bazıları radyo kapandıktan sonra siteye uğramaz oldu bende çok şaşırdım işleri falan vardır dedim bir gün yok iki gün yok bir hafta yok anladımki o gelenler mp3 için girenlermiş ben bunu anlar bunu söylerim...

..............................gönlünüz gönlümüzdür...............................

.....................................eyw.........................................................
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering