|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> İstek Öneri Eleştiri |
| Yazar |
Mesaj |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 01:49 Mesaj konusu: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
bundan bir kaç öncesine kadar çok güzel bi arkadaşlıgımız vardı müslümcü.com ailesiyle şimdi hepimiz dagıldık eskisi gibi siteyede giren yok bunun nedeni radyonn bi anda kapanmasımı anlamadım burda çok güzel arkadaşlıklarım kardeşliklerim oldu gerçekten çok şanslıyım çok güzel arkadaşlkıklar edindim bir ömer babam 2 zahid kankam 3 hacı agbim vs daha kimler kimler bunlar sadece bir kaçtanesi.konuşmadıklarımıda çok merak ediyorum naıslsınız acaba??????????amöa unutmayın herzaman gönlümüzdesiniz
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
tarik_142919
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 02:24 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
uyeler yalan oldu: 
_________________ yasmak buysa tanrım kım bılır olmak nasıl!!! |
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 03:35 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
eskisi gibi degil sitemiz yalan oldu acıkcası o üyeler kaLan sahalar bizimdir..damara devam ölümüne müslüm babaaaaaaaaaaaa
.........GÖNLÜNÜZ GÖNLÜMÜZDÜR...
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 03:50 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
az olsun öz olsun...saygılar
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 04:32 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
seni çok iyi anlıyorum eda,çok şeyler paylaştık çok arkadaşlar edindik burda,yeri geldi dost kazandık yeri geldi düşman,herşeye rağmen ilk ben bu sitedede dostluğu arkadaşlığı,bilmediklerimi burda öğrendim,bu sitenin benim için değeri çok yüksek allah izin verdiği sürece terk edemem,menfaat için gelenler çok oldu,mp 3 ve radyo yanı içi burda olanlar çok oldu bunlar kalkınca gerçek üyeler burda kaldı diğerleri ise kayboldu,ama sorun değil düşmez kalmaz bir allah,gün olur kervan döner, biz biz yeteriz, anlatmak istediğim bi çok şey var aslında (bilinmeyen )ama boş ver zamanı gelince anlatırım ayrıca güzel bi konuya değindin tşkürler arkadaşım.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 05:46 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
sedat kardesım sana katılıyorum fakat onunee gelen sıte acıyor gıdere gider gelen gel den baska yapacak bırsey yok
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 06:07 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
| xmen demiş ki: | | sedat kardesım sana katılıyorum fakat onunee gelen sıte acıyor gıdere gider gelen gel den baska yapacak bırsey yok |
ayneen kardeşim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
altankes17
Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 19:48 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
site eskisi gibi değil nerde bi kılık abi nerde bi dündar abi mahmut abi 2 sene önce üye olduğumda bunlar vardı ama şimdi hiç biri yok demekki burda bir hata var ve yanlış var
|
|
|
|
 |
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 20:35 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
cogu arkadaslar sitede albüm paylasimi yapiliyor sanip üye oluyor, öyle kislerin arkasindan konusmak bana düsmez.
Az ve öz olsun , imparator_44 dedigi gibi.
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 20:55 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
| Erfan demiş ki: | cogu arkadaslar sitede albüm paylasimi yapiliyor sanip üye oluyor, öyle kislerin arkasindan konusmak bana düsmez.
Az ve öz olsun , imparator_44 dedigi gibi. |
Katılıyorum. Çoğu arkadaş mp3 için siteye üye oluyor. mp3 isteklere bakıyordum arkadaşımızın 1 mesajı var mp3 isteğinde bulunuyor. isteğini aldıktan sonrada pırrrrr....

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 21:00 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
birde okullar açıldı ben bile eskisi gibi takılamıyorum 
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 21:30 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
hani ömer abi bi ara yine böle bi konu acıldıgında sölemisti gelene git demeyiz gidene ise kal deriz ama yinede giderse kendisi bilir biz bize her zaman yeteriz eyvallah
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
ervan403
Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2008 / 22:54 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
baba albüm çıkarmıyor da ondan yoksa bir hareketlilik olur yani. sahi son albüm neden gecikti bu defa da ekonomik krize mi takıldı yoksa. ayrıca flash tv yi asla affetmeyeceğim şahane bir programı nasılda yayından kaldırdı ne güzel haftada bir babayı izliyorduk şarkılarda damardı hani..
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 00:15 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
mp3 paylaşımı bitti. arkadaşlık dostluk yalan oldu. demekki menfeat için gelenler çoookmuş. kulu vefasızsa tanrı ne yapsın 
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 01:11 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
gidene yol verceksinki gelenler ayakta kalmasın hepsi menfaat içn gelmişler belli yolları açık olsun
|
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 01:53 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
şimdi arkadaslar şöğle bir durum var googlede muslum baba veya muslum gurses yazdığınızda ilk cıkan site muslumcu.com Dur ve muslum gurses hayranları internette babaya ait bir seyler aradığında direk bu siteye giriyor bu mp3 olsun film olsun resim olsun vb gibi yani radyo burda cok buyuk etken olmuştur sitenin gelişiminde kişi siteye girdiyinde direk babanın şarkılarıyla karşılasınca doğal olarak dinlemek istiyor ve siteye böğlelikle üye oluyor ve sitede devamlılık sağlanıyor şimdi ne olduda bu süreklilik kalmadı olan şey paylaşımın olmaması yenılıklerın yapılmaması ve kişiyi etkıleyecek o babanın sihirli şarkılarının calmaması he biz herzaman burdayız fanatıkleri olarak babaya selam damara devam
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
gecekurdu8989
Üye

|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 01:57 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
abla bunu nedeni radyo dan tabi millet istek istiyo diye kıramadık çaldılar şimdide radyo yalan olunca millet uzamaya başladı var mı bunu ötesi cewap bekliorumm??
_________________ herğün aklımdasın zalim!!!!!!!! |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 02:46 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
bunu tuaf karşılamamak lazım işleyiş böyle
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 04:35 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
nediyelim
giden gitmiştir gittigi gün bitmiştir biz gideni degil giden bizi kaybetmiştir
kalanlar bize yeter babanın dedigigi gibi kaderde varmış ayrılmak
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Ksm-2008 / 05:10 Mesaj konusu: Re: sitemizdeki üyeler nereye gitti dersiniz????????? |
|
|
biz burdfayız her akşam ama bazıları radyo kapandıktan sonra siteye uğramaz oldu bende çok şaşırdım işleri falan vardır dedim bir gün yok iki gün yok bir hafta yok anladımki o gelenler mp3 için girenlermiş ben bunu anlar bunu söylerim...
..............................gönlünüz gönlümüzdür...............................
.....................................eyw.........................................................
|
|
|
|
 |