|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
01cansu
Üye

|
Tarih: 28-Eyl-2008 / 04:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
benim kaderim.
işte gidiyorsun yabancı gibi gidene ağlamak benim kaderim sineye çekerim her acı gibigidene ağlamak benim kaderim benim kaderimde binlerce çile yorgun bedenimi taşır meçhule sevgilim sende git git güle güle gidene ağlamak benim kaderim.Kaderim güldürmez kaderim öldürmez ağlatır kötü kaderim..
|
|
|
|
 |
06mikrop
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 28-Eyl-2008 / 04:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
babanın benim kaderim, acılı sevda, sende kalmıs cok agladıım parcalar ama hepsı 10 numara............. babaya selam
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Eyl-2008 / 10:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
Valla ne diyim ağladığımızda oldu güldüğümüzde allah daima güldürsün geli ver yanıma GÜLDÜR YÜZÜMÜ...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
nurcum
Üye

|
Tarih: 29-Eyl-2008 / 01:59 Mesaj konusu: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
küskünüm ve töwbe ettim
|
|
|
|
 |
derbeder7412
Üye

|
Tarih: 11-Ekm-2008 / 07:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
| Alıntı: |
haberimiz yok
yıkıla yıkıla
faydası yok
|
senin yüreğine sağlık abi
|
|
|
|
 |
siracettinesin
Aktif Üye

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 08:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
Bende o zamanlar aşıktım bir kızı seviyordum ve böylece sonunun ne olacağını düşünürken bir fırtına kopacak şarkısının başlangıç müziği beni öyle duygulandırdı ki orda gözyaşlarıma hakim olamadım arkadaşlar...
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 20-Ekm-2008 / 16:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
Haberimiz yok
Yıkıla yıkla
Damla damla.. bu şarkıları bu aralar çok dinliyorum ve gözlerim doluyo
|
|
|
|
 |
erax60
Üye

|
Tarih: 21-Ekm-2008 / 03:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
ben su ana kadar sadece 1 tek sarkı da agladım o da avclar sahılıne ınmıs bı ıkı tek atmıstık ...ozmn telefonumdan agır sesle cıkan 'AĞLANMAZ MI SENSIZ GECEN GUNLERE'sarkısına aglamıstımm.....ki nerdeyse hıc aglaayan bırıyımdır.
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 09-Ksm-2008 / 23:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
| 01cansu demiş ki: | benim kaderim.
işte gidiyorsun yabancı gibi gidene ağlamak benim kaderim sineye çekerim her acı gibigidene ağlamak benim kaderim benim kaderimde binlerce çile yorgun bedenimi taşır meçhule sevgilim sende git git güle güle gidene ağlamak benim kaderim.Kaderim güldürmez kaderim öldürmez ağlatır kötü kaderim.. |
EYWALLAH BU ŞARKININ BENDE ÇOK DEĞERİ VARDIR BU ŞARKI BENİM İLK GÖZ AĞRİM BABAYI BU ŞARKIYLA TANIDIM
|
|
|
|
 |
recobaba
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Ksm-2008 / 00:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
bir avuç göz yasın da agladım
|
|
|
|
 |
ilker37
Üye

|
Tarih: 10-Ksm-2008 / 01:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
Düşünürken Parçasını ilk duyduğumda ağladım.
Yedi kat yabancı insanlar gördüm
Canımsın kanımsın diyenler gördüm
Ellerde iyilik dostta kin gördüm
Gerçekler yerinde bırakılmamış dediğinde göz yaşlarım çoktan gömleğimi ıslatmıştı.
Daha sonra Dinleyin Geceler, Yaşayamadım vs.
_________________ Gözlerimde Dinmeyen Yaşlardan Başka
Ne Verdin ki Ne İstiyorsun. ?
Gerçeğe Dönmeyen Düşlerden Başka
Ne Verdin ki Benden Ne istiyorsun. ? |
|
|
|
 |
CaN_66CaN
Üye

|
Tarih: 11-Ksm-2008 / 04:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
Aldana Aldana , Dertler İnsanı , Adını Sen Koy , daha yazimmi bı surec gecırdım bu sure ıcınde hangı sarkıda kendımı bulsam gozlerımden yaslar gelmeye baslıodu.. Kurtuldum Artık Nadiren Oluo..
_________________ isyanım allaha değil bütün allahsızlara...!! |
|
|
|
 |
By_Sorti
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Ksm-2008 / 04:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
valla kafam bozukken ben
[sende kalmış.]
[bu insanlar.]
[degişmeme senı]
[bir anda.]
1 dakika sonra eklenen mesaj:
| AhMeT_44 demiş ki: | Haberimiz yok
Yıkıla yıkla
Damla damla.. bu şarkıları bu aralar çok dinliyorum ve gözlerim doluyo |
Kanka Sen Aşıksın Yaa Arkadaşlara Söle Onlarda Bilsinler Ama...
_________________ eyvallah... |
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Ksm-2008 / 16:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
Yaramazsın Parçasını duyduğumda paket olurum... anısı varrr
|
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 11-Ksm-2008 / 20:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
gözlerimiz den damlamasa da yaaslar babanın her sarkısında gönül gözümüz sırıl sırıl kan ağlar
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 11-Ksm-2008 / 21:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
| By_Sorti demiş ki: | valla kafam bozukken ben
[sende kalmış.]
[bu insanlar.]
[degişmeme senı]
[bir anda.]
1 dakika sonra eklenen mesaj:
| AhMeT_44 demiş ki: | Haberimiz yok
Yıkıla yıkla
Damla damla.. bu şarkıları bu aralar çok dinliyorum ve gözlerim doluyo |
Kanka Sen Aşıksın Yaa Arkadaşlara Söle Onlarda Bilsinler Ama... |
kardeşim..aşk dedikleri böle bişey zaetn ..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
serhat5234
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Ksm-2008 / 05:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
maziden biri...
_________________ maziden_biri... |
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2008 / 06:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
Gitme,Ne Fayda ve Kalleş Dünya parçaları...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
Melisa_Gurses
Üye

|
Tarih: 26-Ksm-2008 / 04:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
alayında..
_________________ kimi aşaglar kimi hor görür bir ayet var müslüm babacılar yaşarken ölür alayına isyan ölümüne müslüm babam babaaa!... |
|
|
|
 |
firari_52
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-Ksm-2008 / 04:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu?? |
|
|
nerden bilsinler şarkısında aglamıştım of bee suçlun oldugunu nerden bilsinler...
|
|
|
|
 |