Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)
28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri -> Flash TV Baba Show
Yazar Mesaj
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 28-Ekm-2008 / 21:19    Mesaj konusu: Cevap: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (öneml

cok üzülerek söylüyorum.
baba şow programdan kaldırılmıştır.bilginiz olsun

henüz belli bir sebeb göstermediler. ama ögrenecegim detayları.
sizlere bilgi verecegim.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 28-Ekm-2008 / 22:25    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

bizleri de kabul edersin ömer abi bizde ordayız resimler tamam bu arada
Kullanıcı profilini gör
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 28-Ekm-2008 / 22:52    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

Kötü haberi bende az önce aldım. Artık babashow yok.......

Bu akşam programa katılacak olan müslümcü arkadaşlarla biraraya gelip neler yapabiliriz onu konuşacağız. Umarım elimizden birşey gelir de bizde yaparız. Reytinglerin az oluşundan bahsedildi, yönetimin aldığı karar buymuş. Kaldırıldı yani. Bu akşam geçmiş programların tekrarı niteliğinde bir babashow yayını yapacaklarını söylediler. Biz müslümcüler olarak; babayı ekranlarda her daim görmeyi istiyoruz. Elimizden gelen birşey var ise canımızı dişimize takarız. Sanıyorum flash tv'yi faks ve mail yağmuruna tutacağız. Bu akşam; BABACAN 1102 ÖMER kardeşimin öncülüğünde yapacağımız kriz toplantısından sonra gereken duyurular yapılacaktır. Herkezden tam destek göreceğimize eminim. Biz sadece müslümcü.com olarak yaklaşık 34.000 üyeye sahibiz. Kanal sahipleri de izleyici isteklerini göz ardı etmeyeceklerdir. İsteğimizi gereken çoğunlukta gereken zamanda gereken yerlere ulaştırabilir isek kimbilir belki de babashow yayınına devam edebilir. Tabi REYTİNG gerçeğini de gözardı edemeyiz.

Ne diyim.. Büyük hayal kırıklığı.......

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MG
MesajTarih: 29-Ekm-2008 / 00:49    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

muzeyyen demiş ki:
Kötü haberi bende az önce aldım. Artık babashow yok.......

Bu akşam programa katılacak olan müslümcü arkadaşlarla biraraya gelip neler yapabiliriz onu konuşacağız. Umarım elimizden birşey gelir de bizde yaparız. Reytinglerin az oluşundan bahsedildi, yönetimin aldığı karar buymuş. Kaldırıldı yani. Bu akşam geçmiş programların tekrarı niteliğinde bir babashow yayını yapacaklarını söylediler. Biz müslümcüler olarak; babayı ekranlarda her daim görmeyi istiyoruz. Elimizden gelen birşey var ise canımızı dişimize takarız. Sanıyorum flash tv'yi faks ve mail yağmuruna tutacağız. Bu akşam; BABACAN 1102 ÖMER kardeşimin öncülüğünde yapacağımız kriz toplantısından sonra gereken duyurular yapılacaktır. Herkezden tam destek göreceğimize eminim. Biz sadece müslümcü.com olarak yaklaşık 34.000 üyeye sahibiz. Kanal sahipleri de izleyici isteklerini göz ardı etmeyeceklerdir. İsteğimizi gereken çoğunlukta gereken zamanda gereken yerlere ulaştırabilir isek kimbilir belki de babashow yayınına devam edebilir. Tabi REYTİNG gerçeğini de gözardı edemeyiz.

Ne diyim.. Büyük hayal kırıklığı.......

Dogru Sölüyosun Abla Bugun Çook Kötü Bir Gün oldu neden böle anlamıyorum yaa

AbLa Ben Daha Öncede sölemiştim nedense Müslüm Babayı Çekemiyenler var reyting felan Belkide Hikaye

Ama Elimizden Ne Gelirse Sonsuza Kadar Beraberiz Haberin ola Senınde Paylaşımların İçin Teşekkürler

Abla Şimdi Ne Yapıcaz Sonuç İşallah Güzel Ve Mutlu Bir Son Olur Yarabbim Sen Büyüksün...
Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 29-Ekm-2008 / 01:58    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

e.mail attım Flaş TV ye baba show la ilgili olarak umarım bir nebze olsun fayda sağlar. Ümidimizi kesmeyelim arkadaşlar inşallah tekrar alırlar yayına.

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
Erfan

Nereden: Hamburg/Adana
MesajTarih: 29-Ekm-2008 / 02:54    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

Insallah yine yayina döner. cok üzücü bi haber vallah.
Ne yapalim hayirlisi olsun. Evil or Very Mad

Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 29-Ekm-2008 / 04:46    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

buğün yani salığünü 15:00 civarı saygılı abimiz babacan1102 beni arayarak showa gelicekmisn diye sordu bende cewabı verdim ne zaman biterse ozaman kadar gelicem dedim ve ardından emre kardeşim baba show artık yok diyerek sanki beynim durdu caddenin kaldırımın da oturdum acaba nie kaldırıldı dedim sonra ömer abi reyting yok diyince anladım ve telefonu kapadım peki size bir sorum var çok çok özür diliyorum büyüklerim sizden başka elalemin çocukları program yapar reyting kırar peki müslüm ğürses yapınca nie reyting yok bunun sebebi sizden bekliorum....

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 29-Ekm-2008 / 20:20    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

gecekurdu8989 demiş ki:
buğün yani salığünü 15:00 civarı saygılı abimiz babacan1102 beni arayarak showa gelicekmisn diye sordu bende cewabı verdim ne zaman biterse ozaman kadar gelicem dedim ve ardından emre kardeşim baba show artık yok diyerek sanki beynim durdu caddenin kaldırımın da oturdum acaba nie kaldırıldı dedim sonra ömer abi reyting yok diyince anladım ve telefonu kapadım peki size bir sorum var çok çok özür diliyorum büyüklerim sizden başka elalemin çocukları program yapar reyting kırar peki müslüm ğürses yapınca nie reyting yok bunun sebebi sizden bekliorum....

reyting olayı onların bahaneleri idi emrem.
altta yatan asıl etken ,müslüm gürses ve ekibine krizden dolayı ödemelerin yapılmamasıdır.
menejeri ile görüştüm ödemelerden dolayı anlaşma fes edilmiştir dedi.
ama en kısa zaman da başka bir tv aracılıgıyla anlaşma aşamasında olduklarını dile getirdi.

herşeyde bir hayır vardır. bekleyelim ve görelim derim.

eyvalahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
babayahasta
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ist
MesajTarih: 29-Ekm-2008 / 20:37    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

flash tv kaşınıyo bence kaşımak vazifemizdir:D
Kullanıcı profilini gör
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 30-Ekm-2008 / 04:31    Mesaj konusu: Re: 28 Ekim 2008 / Baba Show'a Katılmak İsteyenler (önemli)

valla kaşınan flaş tv dir ona sözüm yok ama babanın da flaş tv gibi bir kanalla sözleşme yapmasınada benim aklım almıyo bizim ne işimiz var kalitesiz bir kanalda daha kaliteli kanallarımız var bence son çaremiz bile olsa bu flaş tv olmasın mümkünse
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri -> Flash TV Baba Show
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering