|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
| Yazar |
Mesaj |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 22:55 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
kardeş babaya karşı düzgün konuş öncelikle daha sonrada baba ibodan büyük uydurma böle saçma şeyler baba kaç yaşında ibo kim ya?
babanın yaşı kimlikte küçüktür bunuda bil bilmiyosanda sus!
|
|
|
|
 |
gecekurdu8989
Üye

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 15:58 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
ewet baba show dada dikkatimi çekti sanki yordun gibi geldi baba bana
_________________ herğün aklımdasın zalim!!!!!!!! |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 19:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
her şekilde dinlerim fark yapmaz..
|
|
|
|
 |
By_Sorti
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 19:55 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
| AhMeT_44 demiş ki: | | her şekilde dinlerim fark yapmaz.. |
Kardeşim Aynen Katılıyorum San Fark Etmez Biz Hertürlü Dinleriz...
|
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 21:11 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
Müzikten anlayan herkes Müslüm Gürses'in sesinin ve yorumunun ne denli güzel olduğunun farkındadır. Böyle bir sese böyle bir yoruma sahip bir tane daha sanatçı varmı gösterin bana. Baba'yı İboyla falan kıyaslamayın rica ederim.
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Arl-2008 / 06:29 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
öksürse yine dinlerim.
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 22-Oca-2009 / 12:06 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
| mali_usta demiş ki: | | öksürse yine dinlerim. |
aynen.. eywallah..
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak... |
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 19-Şub-2009 / 20:57 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
şu an 42 yasındayım ben ve bende bir zamanlar 20 li 30 lu yaşlardaydım
siz eleştirip karalamaya devam edin çok sevdiğinizi söylediğiniz muslum babamızı
zaten ne gelirse insan oğlunun basına eşinden dostundan cevresinden gelir
ya arkadaslar siz ne diyorsunuz allah askına
muslum baba kadar bu memlekette konser veren turneye cıkan gurbet gurbet dolasan buyuk kucuk her mekanda sahne alan bir baska halk santaçısı varmı
agzınızdan çıkanı kulagınız duyuyormu
ses bu zamanla deforme olabiliyor muslum babayı takip ediyoruz diyorsunuz
bu adam makina mı
her zaman aynı performans olabilirmi
ruh hali
uyku duzeni
moral
yorgunluk
ortamın kalitesi
coşkusu
bir suru etkenler var
allah askına aklınızı basınıza alın
yok bilmem ne kullanıyor yok burda söylemiyim
bi şey bilindiği yok tahmin yurutuluyor
bakın haberlere nice buyuk anlı şanlı sanatcılar uyusturucudan göz altına alınıyor ne haberler okuyoruz
muslum babanın gecmişinde en ufak bi adli olay varmı
ses konusunu alıp nerelere getirdiniz ne kadar yanlış seyler
muslum gursesi tanıtmak için kurulmus bu ortamda muslum babayı sevenler maalesef babaya etmedik eleştiri bırakmıyorlar
bu insan bir sanatcıdır esnaf değildir marangoz değildir
sanatında özgür bırakın
80 li yıllar 90 ların basındaki arabesk akımı arabesk eser yaratan muzisyenler yok besteciler yok o ruzgar yok o duygular kalmadı her sey digital oldu
onun için guzel eserler de yok duygu yukul sarkılarda yok
varda baba mı okumuyor
eleştirmekten bi hal oldunuz her şeye bi kulp buluyor insan oğlu
ya bu adam gelmiş gecmiş en buyuk isimlerden birisi
yaşarken efsane olmus
7 den 70 sevilen sayılan bi insan
hosgorulu olup keyfini surun
yarın cok gec olur pişman olursunuz
internetten mp3 ten muslumcu olmadık biz
kaset cıkacagı zaman gidip unkapanında sabahladık
albumlerin kasetlerin filmlerin konserlerin hepsinde anılarımız hayallerimiz yasamdan kesitlerimiz var
muslum babanın sesi on numaradır hala aslanlar gibi okur canlı canlı
her kese selam ve saygılar
|
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 22-Mar-2009 / 21:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
yaşına gore normal tabıkı eskısı gıbı canlı performanslı okuyamaz ama baba her zaman onun yerı baska onun parcaları ıle buyuduk o yuzden lutfen elestırılerınızı bıraz dıkkate alın ...
_________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu |
|
|
|
 |
4babafan4
Üye

|
Tarih: 23-Mar-2009 / 02:10 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
ya yaşla ilgisi yok baba gençkende canlı okuyamıyor hep aynı havaya girince döktürüyor gerçi orası ayrı değişen olay ses tonu burda bahsedilen konu gençlik sesinden alaka yok 2 farklı insan gibi bilhassa 97den sonraki sesle 80lerdekinin alakası yok yaşlanınca değişir tabikide insanlık hali ama burda baya bir fark var
|
|
|
|
 |
isy4n_34
Yeni Üye

|
Tarih: 11-Tem-2009 / 03:52 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
Havasında olduğu zaman isterse 70 yaşına gelsin değişen bişi olmaz olmuyoda zaten bazı cıktıgı programlarda döktürüyo ertesi gün fazla zevk vermiyo her zaman kusursuz olucak diye bi kural yok bence ben her haliyle seviyorum sesine canımı veririm tek kelimesine bakar Babanın ses aynı değişen bişi yok yaşı geçiyo haliyle biraz kartlaşma oluyo genede süper benim fikrim Baba her zaman Baba iboyla Babayı kıyaslamayın Baba döktürürken ibo ekmeğe mama bilmem neye sopa diyodu 
_________________ Ne olur yarabbim affet bu kulunu,
Sevdiysem kalbimdir suçlu..
Koptum birer birer sevdiklerimden
Beni benden eden bu benliğimden
Kötü duyguları sil at kalbimden
İçimdeki şeytanı öldür Yarabbi !! |
|
|
|
 |
mrh01
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Ksm-2014 / 02:20 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: müslüm babanın sesine ne oldu? |
|
|
arkadaslar babanin sesi soyle diyim 2001 basinda cikardigi son pismanlik albumunden sonra ve bide vay canim albumunde yani 2000 li yillardan sonra baya degisti fikrimce yalan dunya albumuu ben cok begendim gercekten guzel parcalar vardi bir iki tane haric nalesef diger cikardigi albumleri pek sarmadi beni ne yalan atim baba 2000 lerden sonra cok degisti sesi son flas tv deki show daki performansi ve yunus bulbulle olan ada tv sanirsam kibris daki show yapmasi sesini baya yormus kendide yorulmus belli yani yani dicem suki baba sesini bazi donemlerde hic dinlendirmedi oda sesini gordu yani ama her turlu o yorgunlukta bile parcalari guzel okuyordu yani ben 1990 larda ki sesini en cok begeniyorum su daglarda kar olsam mesela enfes vs
|
|
|
|
 |