|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müzik Altyapıları |
| Yazar |
Mesaj |
DaMaR-58
Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:36 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
koymadan önce biliyodum zaten böyle bir yorum geleceğini gönül isterdiki tam olsun orjinal olsun ama elimizden bu geldi sadece..teşekkür edrim sedat abicim dinleyip yorumunu yazdığın için
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:39 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| DaMaR-58 demiş ki: | koymadan önce biliyodum zaten böyle bir yorum geleceğini gönül isterdiki tam olsun orjinal olsun ama elimizden bu geldi sadece..teşekkür edrim sedat abicim dinleyip yorumunu yazdığın için |
ne demek kardeş elbetteki her emeğe saygı duymak lazım,onu yaptığına göre diğer şekilde de yapabilirsin,devamını bekleriz.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
DaMaR-58
Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:47 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
abim bunu yanlışlıkla yaptım zaten video yapayım dedim bu çıktı ortaya baktım güzel oluyo biraz uğraşınca en son halini aldı. .şarkılarla uğraşıp orjinalliğini bozmakta yakışık almaz aslında..elimizdeki imkanlar doğrultusunda paylaşımlar devam eder ama bundan kimsenin şüphesi olmasın..
|
|
|
|
 |
piyanist_ahmet
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Ekm-2008 / 09:47 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
ya allah rızası ıcın bır arkadas gel bana dogru sarkısının alt yapısını paylassın burdakı lınkler bozuk lütfen nolursunuz bır ıyılık yapın yaaa
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Ekm-2008 / 21:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| piyanist_ahmet demiş ki: | | ya allah rızası ıcın bır arkadas gel bana dogru sarkısının alt yapısını paylassın burdakı lınkler bozuk lütfen nolursunuz bır ıyılık yapın yaaa |
geL bana doğru ===> http://www.mediafire.com/?zsjc3oz0yw5

|
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 07-Ekm-2008 / 23:37 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | arkadaşlar ellerinde müslüm gürses şarkılarının sesten ayrılmış müzikleri. ellerinde olan varsa paylaşsın bazı sitelerde bu tip konulara yer verilmiş.yani alt yapı müzikleri paylaşırsanız sevinirim saygılar. |
Kardeş,özel den bana ulaşırsan,yardımcı olurum.
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2008 / 00:04 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| damar02 demiş ki: | | clgnsedat demiş ki: | | arkadaşlar ellerinde müslüm gürses şarkılarının sesten ayrılmış müzikleri. ellerinde olan varsa paylaşsın bazı sitelerde bu tip konulara yer verilmiş.yani alt yapı müzikleri paylaşırsanız sevinirim saygılar. |
Kardeş,özel den bana ulaşırsan,yardımcı olurum. |
kardeş burdan paylaş işte :S
|
|
|
|
 |
piyanist_ahmet
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Ekm-2008 / 03:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| banned demiş ki: | | piyanist_ahmet demiş ki: | | ya allah rızası ıcın bır arkadas gel bana dogru sarkısının alt yapısını paylassın burdakı lınkler bozuk lütfen nolursunuz bır ıyılık yapın yaaa |
geL bana doğru ===> http://www.mediafire.com/?zsjc3oz0yw5
 |
kardes bunu ındırdım fakat muzık bu sadece alt yapı degıl varsa alt yapısını yayınlarsanız ınanın benı cok mutlu edeceksınız
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2008 / 08:23 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| damar02 demiş ki: | | clgnsedat demiş ki: | | arkadaşlar ellerinde müslüm gürses şarkılarının sesten ayrılmış müzikleri. ellerinde olan varsa paylaşsın bazı sitelerde bu tip konulara yer verilmiş.yani alt yapı müzikleri paylaşırsanız sevinirim saygılar. |
Kardeş,özel den bana ulaşırsan,yardımcı olurum. |
özelden de ulaşırız o sorun değil arkadaşım maksan burdaki ihtiyacı olan kişilerde yararlansın. saygılar.
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
|
|
|
 |
erax60
Üye

|
Tarih: 23-Ekm-2008 / 22:09 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
clgnsedat kardes sana ben bı sıte verıcem bılmıorum becerebılırmisin ama sarkıyla sozu ayıran bır program var . adı gold wawe dıe bısey. bununla yapabılrısn....hatta ben sanabı sıte verıyım ordakı arkadas resımlı anlatmıs.
http://www.pcnet.com.tr/forum/windows-ipuclari/131820-sesleri-muzikten-ayirma-resimli-anlatim.html
buyur kardes kolay gelsın yapamazsan yardımcı olmaya da calısıırım.he bide o programın lınkını verım sana

|
|
|
|
 |
erax60
Üye

|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Ekm-2008 / 00:06 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
kardeş paylaşımlar çok güzelde bir de linkler çalışsa daha güzel olcak yeniden bi kontrol edersen seviniirm.
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Ekm-2008 / 00:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
eyvalah kardşim sağ ol,ama böyle bir program yok,yapılıyo ama orjinal gibi olmuyor,yinede sağoll
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Ekm-2008 / 01:06 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| clgnsedat demiş ki: |
kardeş paylaşımlar çok güzelde bir de linkler çalışsa daha güzel olcak yeniden bi kontrol edersen seviniirm. |
linklerde hiçbir problem yok kardeş daha bugün upload ettim hepsini sen yeniden dene free tuşuna bass 30 sn bekle dowland de ben indiriyorum sen nasıl indiremiyorsun anlamadım.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 24-Ekm-2008 / 01:21 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| banned demiş ki: | | clgnsedat demiş ki: |
kardeş paylaşımlar çok güzelde bir de linkler çalışsa daha güzel olcak yeniden bi kontrol edersen seviniirm. |
linklerde hiçbir problem yok kardeş daha bugün upload ettim hepsini sen yeniden dene free tuşuna bass 30 sn bekle dowland de ben indiriyorum sen nasıl indiremiyorsun anlamadım. |
dostum error veriyor bi bak istersen,ilk şarkı indirdim diğerleri error veriyor.eyvallah.
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 03:35 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
sedat kardeşimiz ses kaydı yapacak galiba o yüzden bu konuya değinmiş,aslına benimde ihtiyacım var ama paylaşım yok malesef...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 04:05 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| by_ajan demiş ki: | | sedat kardeşimiz ses kaydı yapacak galiba o yüzden bu konuya değinmiş,aslına benimde ihtiyacım var ama paylaşım yok malesef... |
bu konuda yardımcı olurz dostum yeterince elimde mevcut.buna ulaş.
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 04:07 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | by_ajan demiş ki: | | sedat kardeşimiz ses kaydı yapacak galiba o yüzden bu konuya değinmiş,aslına benimde ihtiyacım var ama paylaşım yok malesef... |
bu konuda yardımcı olurz dostum yeterince elimde mevcut.buna ulaş. |
sedat kardeş elinde ne var ne yok burda paylaşırsan seviniriz ben yeni upload ediyorum fakat bi yerde yanlışlık yapıyorum heralde olmuyo error veriyo
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 04:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: müslüm gürses alt yapı müzikleri |
|
|
| banned demiş ki: | | clgnsedat demiş ki: | | by_ajan demiş ki: | | sedat kardeşimiz ses kaydı yapacak galiba o yüzden bu konuya değinmiş,aslına benimde ihtiyacım var ama paylaşım yok malesef... |
bu konuda yardımcı olurz dostum yeterince elimde mevcut.buna ulaş. |
sedat kardeş elinde ne var ne yok burda paylaşırsan seviniriz ben yeni upload ediyorum fakat bi yerde yanlışlık yapıyorum heralde olmuyo error veriyo |
bende beceremiyorum malesef,sorunlu msn ekleyin arkadaşlar.
|
|
|
 |