|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri
-> Flash TV Baba Show |
| Yazar |
Mesaj |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 05:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
| muslum_toprak demiş ki: | | kendimide tanıtmıştımm, |
ablalara baba ile fotograf cektirme sözüm vardı.
o telaştan dolayı konuşmadık.
kapıda biri ile cok kısa konuştuk ama nikini muslum toprak degilde başka bişi söyledi
yada ben yanlış anladım.
neyse bi dahakine uzun uzun konuşuruz işl kardeşim.
bu arada emrem benim cılgın pilot emre bizi taksimden bakırköye resmen ucurdu saolsun
onun sayesinde programa yetiştik.kendisi özel şoförüm olur,eksik olmasın
fotofrafları emre ve müzeyyen ablaya cektirttim tabi foto makinenin flaşını kapatarak
ben biraz fazla bagırdıgım için göze carpıyordum.gözleri üstümdeydi .yakalanmak için
böyle bir şeye başvurduk. ve makbulede gecti sanırım.
haftaya tam teşkilat hazır olacagız inşallah.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 07:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
rahmı abı on numaradır bu alemde bellı sayılı takdır ettıgım nadır buyüklerımden ıyıki varsın RAHMI ABI
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 16:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
Askerde olmam sebebiyle katılamadım üzgünüm..genede katılan aiblerime ablalarıma tşk ederim..güzel bi gün geçmiş..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
By_Sorti
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 17:01 Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı... |
|
|
Abi Çook Güzel Bir Program Olmuş Ellerinize Saglık ...
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 18:41 Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı... |
|
|
çok güzel harika olmuş harika
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 22:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
emegine sağlık abi çok gzel olmus
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
By_FaDeD

Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 17-Ekm-2008 / 03:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
Helal Olsun Hepinize Emeği Geçen Tüm Abilerimize Ablalarımıza
Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum İyiki Varsınız...(Babacan) Ve Hepiniz Ellerinize Sağlık Keşke Bende İSt Olsaydım
Orda Olmak İSterdim Ama Kısmet Diyelim
Eyvallah...!
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
 |
sevyeter_sinan
Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2008 / 06:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
bu arada ömer kardeşim paparazilere fena yakalanmıs o aksamla ilgili cok kısa bir anımı paylasmak istiyorum...
kagıdı aldık ömer kardeşimde bulunan kalemle yazılan muslumcu.com yazısını herkes sırayla kaldırdı baba sarkıya basladıgı anda yazıyı kaldırdım ve babayla göz göze geldik baba one dercesine kafasını salladı ama yönetmen olcak o hanımla tam papaz olduk kagıdı okadar istemesine ragman vermedim... 
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Ekm-2008 / 20:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
fotograflar çok güzel keşke bende olabilseydim ama ogün çok kötüydüm acillik oldum zaten programıda izliyemedim neyse saglık olsun zaten bizleri sagolsunlar çok güzel temsil etmişler gidenlerin ayaklarına saglık
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Ekm-2008 / 01:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
süper olmuş nasip olursa gelmeye çalışacam ömer abi sana haber veririm yakalanmışsın kameralara abi ha unutmadan söylüm abi gelemezssem bile mutlaka izliycem farkımızı ortaya koyacağınızdan kesinlikle eminim baş tacısın abi................................
EYW..........................
|
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 18-Ekm-2008 / 02:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
| sevyeter_sinan demiş ki: | bu arada ömer kardeşim paparazilere fena yakalanmıs o aksamla ilgili cok kısa bir anımı paylasmak istiyorum...
kagıdı aldık ömer kardeşimde bulunan kalemle yazılan muslumcu.com yazısını herkes sırayla kaldırdı baba sarkıya basladıgı anda yazıyı kaldırdım ve babayla göz göze geldik baba one dercesine kafasını salladı ama yönetmen olcak o hanımla tam papaz olduk kagıdı okadar istemesine ragman vermedim...  |
ismi üstünde kadın işte!
ne diyecen ki baba yoksa ben bilirdim ona ne diyecegimi ama kadınlıgına dua etsin
ama şuraya yazıyorum baba o kesin evde kalmış
eyvallahh
nerdesin |
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Ekm-2008 / 03:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
resimLer süper valla 
|
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 18-Ekm-2008 / 03:40 Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı... |
|
|
mükemmel bir ortam olusturulmus.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Ekm-2008 / 19:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı... |
|
|
bi daha ki sefere işallah ordayım...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
gecekurdu8989
Üye

|
Tarih: 19-Ekm-2008 / 03:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı... |
|
|
kardeşler o resimleri benim ğibi kimse çekemedi ama ben fırlamalık yapıp o resimleri çekebildim elimden gelen bu kadar haftaya daha çok resim olucak inşallah hep beraber full tıme baba show a dewam saygılarla....
_________________ herğün aklımdasın zalim!!!!!!!! |
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 19-Ekm-2008 / 16:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı... |
|
|
| gecekurdu8989 demiş ki: | | kardeşler o resimleri benim ğibi kimse çekemedi ama ben fırlamalık yapıp o resimleri çekebildim elimden gelen bu kadar haftaya daha çok resim olucak inşallah hep beraber full tıme baba show a dewam saygılarla.... |
haydi bakalım emre bu hafta görelim seni neler yapacaksın
ama dikkat et stüdyodan kovulmayasın
eyvallahh
nerdesin |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 19-Ekm-2008 / 17:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı... |
|
|
sizleri çok özledim Ömer abi yav..
|
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Ekm-2008 / 18:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
usta beni ne zaman görcen yaw bana da bi kıyak gecsen bende bi fotoraf cektirsem:)nesse senin canın sag olsun kendine ii bak o bana yeter eyvallah
|
|
|
|
 |
DaMaR_GFB
Aktif Üye

Kayıt: Jun 26, 2005 Mesajlar: 259 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 23-Ekm-2008 / 02:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Sow ' Daydı. |
|
|
takdir ederek emeklerinize saygı ve teşşekkürler...
Ömer abi dinleyin beni dağlarda iyi tempo tuttunuz gördüğüm kadarıyla 
|
|
|
|
 |