|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 19:56 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
| mahsun_kul_028 demiş ki: | saçma.............  |
yahu neresi saçma!! dinlemeden yorum yapma beşki de çok güzel bir proje olacak özhan dinlemeden karar verme
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 16-Ekm-2008 / 22:50 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
baba her işin altından kalkarda ceza vs. gibileri baba ile çalısabilecek kapasitede olmadıkları için nasıl baba ile çalısacaklar ilğinç...
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Ekm-2008 / 05:08 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
| usta33 demiş ki: | | albümü sabirsizlikla bekliyorum dayanacak gücüm kalmadi desem |
aynennnnnnnnnnnn kardeşş
|
|
|
|
 |
muslumce-63
Yeni Üye

|
Tarih: 19-Ekm-2008 / 23:07 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
ceza kım muslum baba qım ..!
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Ekm-2008 / 23:30 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
| mustafabergen demiş ki: | | Ceza nın insan evladına benzer bi yanı var mı..bence daha kaliteli kişilerle yapmalı düet |
bencede bu yüzden saçma işte
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 19-Arl-2008 / 16:56 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
herkese biras saçma geliyo olabilir ama baba da artık modernleşti ceza ile düet yapabilir doğaldır dinlemezsiniz o kadar başka bişi olmaz 100 lerce mükemmele eser bırakmış bizler bundan daha iyi ne olabilir bırakında bazı şeylere müslüm baba kendisi karar versin
hem belki rapcılarda müslümcü olur ne dersiniz
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 06:12 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
müzik evrenseldir... gerçektende süper bir haber oldu bugün benin için... sabırsızlıkla bekliyorum..
|
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 20:16 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
| banned demiş ki: | | alkolik_06 demiş ki: | | iyide ceza kim......... |
konu başlığında belirtttiğim gibi türk rap yıldızı kardeş sadece arabesk(m.gürses) dinliyosun sanırım müzikle aran ii deil gibi :d |
kardes lafına dikkat etsen senin müzikle aran ii degil dedigin kisi senin bilmedigin sarkıları siirleri sözleri bilir
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 20:17 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
hadi be şaka demi?
|
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 20-Arl-2008 / 23:24 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
yapsın bakalım...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
tamdamaradam
Üye

|
Tarih: 21-Arl-2008 / 17:10 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
müslüm baba sölesin de
|
|
|
|
 |
Yaranamadim
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Arl-2008 / 21:47 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
Müslüm babanın ceza gibi soytarılara ihtiyacı yok baba tek başına bir markadır bu böyle biline
bu durumdan hiç hoşlanmadım
saygılar.......
_________________ Dostunum Diyenler Aldatt? Gitti.
O Sahte Sevgiler Böylece Bitti.
Ömrümün Üstünden Seneler Geçti.
Yineden Kimseye YARANAMADIM....... |
|
|
|
 |
sessiz_cocuk12
Üye

|
Tarih: 26-Arl-2008 / 12:18 Mesaj konusu: Re: Rapstar Ceza Müslüm Gürses ile düet yapıcakmış! |
|
|
Evet Babanın Ceza ile düet yapacağı doğrudur ! Son çıkacak albümünde yer alacak ! 
|
|
|
|
 |