Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses'in Maddi Durumu
Müslüm Gürses'in Maddi Durumu
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Özel
Yazar Mesaj
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mekansız
MesajTarih: 05-Hzr-2007 / 18:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

kimselere muhtaç olmadan yaşasın bizlere yeter mal varlığıda gayet güzel arkadaşlar
Kullanıcı profilini gör
KENAN_61_TS
Üye
Üye

MesajTarih: 05-Hzr-2007 / 21:30    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

evet kardes olabılır maddı durum yatabılır bu işlerin ardında bence babaya her yonden yardım etmelıyız bunu kasetlerını ve konserlerıne gıderek yapmalıyız Evil or Very Mad

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 01-Eyl-2007 / 14:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

insallah babanın maddi durumu iyidir ve daha iyi olur baba herseyin en iyisini hak ediyo saygılar

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 03-May-2008 / 00:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

yokmu bu sitede babanın maddi olarak ne durumda olduğunu babacan ömer sen bilirsin bunu aydınlat bizi

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 03-May-2008 / 01:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

enemy75 demiş ki:
yokmu bu sitede babanın maddi olarak ne durumda olduğunu babacan ömer sen bilirsin bunu aydınlat bizi

müslüm babanın maddi olarak sıkıntıları olacak tabi..hayat kanunları herkes yaşantısına göre maddi durumlar yaşar..
örnegin ben ayda bin ytl harcıyorsam !!! bu bana göre olan .ama ünlü olan bir insanın ayda harcayagı (bulundugu ortam ,yaşadığı yer v.s) benim kinin on mislidir.
gelelim babanın varlığına : babanın kendi üstüne olan hiç seyi yok.
olan tüm varlıgı muhterem nurr hanım üzerinedir. buna dayanarak şunu söyleyebiliriz.
baba eger nur hanım dan ayrılırsa hiç birseyi olmayan biri olur.
acaba degişen bişi mi olacak hayır baba yine bizlerin arabesk müziginin babası olarak kalacak.
babanın en büyük serveti, bizim onu her an yaşatmamız olacaktır kenddi kanımca.
sonucta fani(gelip gecici)bir dünyada yaşıyoruz .maddiyat kime kalmış ki?
ne fatih paşaya kaldı ne sabancıya!!!

eyvallahhhh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
enemy75
Üye
Üye

MesajTarih: 03-May-2008 / 01:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

babacan1102 demiş ki:
enemy75 demiş ki:

müslüm babanın maddi olarak sıkıntıları olacak tabi..hayat kanunları herkes yaşantısına göre maddi durumlar yaşar..
örnegin ben ayda bin ytl harcıyorsam !!! bu bana göre olan .ama ünlü olan bir insanın ayda harcayagı (bulundugu ortam ,yaşadığı yer v.s) benim kinin on mislidir.
gelelim babanın varlığına : babanın kendi üstüne olan hiç seyi yok.
olan tüm varlıgı muhterem nurr hanım üzerinedir. buna dayanarak şunu söyleyebiliriz.
baba eger nur hanım dan ayrılırsa hiç birseyi olmayan biri olur.
acaba degişen bişi mi olacak hayır baba yine bizlerin arabesk müziginin babası olarak kalacak.
babanın en büyük serveti, bizim onu her an yaşatmamız olacaktır kenddi kanımca.
sonucta fani(gelip gecici)bir dünyada yaşıyoruz .maddiyat kime kalmış ki?
ne fatih paşaya kaldı ne sabancıya!!!

eyvallahhhh

teşekkür ederim aydınlattığın icin ama ben hep babayı iyi halde ve en kral şekilde yaşamasını isterim tabi sizlerde istersiniz o cünki her şeyin iyisine layık saygılar
Kullanıcı profilini gör
muslumce-92
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 03-May-2008 / 22:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

müslüm baba belki maddi bakımdan zengin olmayabilir fakat herkeste yürek yoktur onun arkasında bizler varız
Kullanıcı profilini gör
HASAN2569
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: KONYA
MesajTarih: 03-May-2008 / 22:32    Mesaj konusu: Cevap: babamızın maddi durumu

ya arkadaşlar müslüm gürsesin emin olun umduğumuzdan fazla parası var bugüne kadar hiç basında para sıkıntısıyla ilgili bi haber görmedik zaten bunuda haketmiyor bence layık olduğu yerde durumuda iyi
Kullanıcı profilini gör
efkan
Üye
Üye

MesajTarih: 04-May-2008 / 03:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

babanın maddi ve manevi sıkıntısı yoktur işallah vede olmasında önemli olan gönül zenginliğidir...bu arada ömer abiyede çok teşekkür aderim çok iyi aydınlatmıs ve çok bilgilendirmiş saoll ömer abi.ayrı bu soruyu yapan kardeşin eline emeğine sağlık
Kullanıcı profilini gör
isyankar_arif
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 18-Ağu-2008 / 06:50    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

arkadaslar sultan süleymana kalmadı dünya bosverin allah kimseye muhtac ettirmeden yasatıyorsa babanında durumu gayet iyidir
Kullanıcı profilini gör
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana kebap :)
MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 00:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

inşallah iyidir babamızın durumu.. iyi olmasını canı gönülden isterim

Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP
Kullanıcı profilini gör
kafkasmurat
Üye
Üye

MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 02:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

baba gönül zenginliğine sahip bir insan Yüce Mevla paranın hayırlısını nasib etsin hayırsız paradan ne huzur ne sağlık nede baska birsey olmaz Allah herkeze hayırlı kazanc nasib etsin...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BİLSİNLER
MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 03:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

yorumlarına bakıyorumda arkadaslar bu konu hakkında hıc bırımız kesın bılgı sunamıyoruz bızım ınsaalah maasallah dememızle de durumu ıyı olmayacaktır.kazanmak gercekten guzel bısey ama onemlı olan onu akıllıca korumak. degelendırmek.sıze bı ornek versem benı anlarSınız zaten
İBRAHİM TATLISES

Üye
Üye

MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 03:41    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in Maddi Durumu

değerli arkadaşlar yaklaşık 28 senedir müslüm gürses dinleyen bir arkadaşınız olarak şunu rahatlıkla
söyleyebilirimki hiç kimse merak etmesin müslüm gürses bu dünyada sıkıntı cekecek durumda olamaz
yıllar yılı sahneler konserler turneler kasetler filmler vs vs bir çok organizasyonlar da bulunmus hatırı sayılır
paralar kazanmıstır
ibrahim tatlıses mehmet ali erbil hulya avsar sibel can vs vs gibi sanatcılarla kıyaslanırsa buyuk paralar kazanmamıstır ama ele gune muhtac değildir. ticaret adamı değildirki kazandıklarını batırsın
bu dunyalıgını yapmıstır gul gibi gecinip gider allhın izni ile. muhterem nur cin gibi kadındır yas tahtaya ayak basmaz buyuk kucuk iş ayırt etmez babayı çay bahsecinde de restorant dada sahneye cıkartır parasını kazanır. kimse merak etmesin
konu sanırım anlaşılmısıtır
her kese selamlar
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 04:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses'in Maddi Durumu

müslüm babanın maddi durumu düşündüğünüz kadar kötü değil,ne çok zengin nede çok fakir,kendince iyi durumda,ayrıca paraya taban ve konserler için öyle çok yüksek miktarlarlar isteyen biri değildir,kilip konusuna gelince müslüm babayı iyi takip edenler bilir,yılardan beri böyledir,her albüme bir kilip çeker fazla reklam yapmaz zaten müslüm gürses hep gündemde olan birisi olduğu için, fazla kilibe gerek yok bence,albuüm çıksın yeter evelallah.

Üye
Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 08:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

inşallah dyrumu çok iyidir...
Kullanıcı profilini gör
siracettinesin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MARDİN KALESİNDEN
MesajTarih: 12-Ekm-2008 / 09:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

Allah bilir...

içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 08-Şub-2009 / 20:23    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in Maddi Durumu

bu soruya babanın cevabı şudur namerde muhtaç olmayacak kadar var.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 09-Şub-2009 / 01:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

babanın durumu ne kadar kötü olursa olsun ama cezayla dumanla şarkı sölemesi gerekmez bence yinede vardır az çok varlığı bizim kadar kötü olacak hali yok ya

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 10-Şub-2009 / 02:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu

Babanın özel ilgi alanı nede olsa biz bilemeyiz ama yinede iyi olmasını isteriz elbette inşallah dahada iyi olur sıkıntı çekmesini istemeyiz sonuçta...

Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering