|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
| Yazar |
Mesaj |
bekirbekirr
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Hzr-2007 / 18:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
kimselere muhtaç olmadan yaşasın bizlere yeter mal varlığıda gayet güzel arkadaşlar
|
|
|
|
 |
KENAN_61_TS
Üye

|
Tarih: 05-Hzr-2007 / 21:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
evet kardes olabılır maddı durum yatabılır bu işlerin ardında bence babaya her yonden yardım etmelıyız bunu kasetlerını ve konserlerıne gıderek yapmalıyız 
_________________ 61_KENAN_61_BAYRAK_61 |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 01-Eyl-2007 / 14:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
insallah babanın maddi durumu iyidir ve daha iyi olur baba herseyin en iyisini hak ediyo saygılar
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 03-May-2008 / 00:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
yokmu bu sitede babanın maddi olarak ne durumda olduğunu babacan ömer sen bilirsin bunu aydınlat bizi
_________________ kul kaderini yaşar bahtında ne cıkarsa düşmez kalkmaz bir ALLAH var unutma evlat |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 03-May-2008 / 01:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
| enemy75 demiş ki: | | yokmu bu sitede babanın maddi olarak ne durumda olduğunu babacan ömer sen bilirsin bunu aydınlat bizi |
müslüm babanın maddi olarak sıkıntıları olacak tabi..hayat kanunları herkes yaşantısına göre maddi durumlar yaşar..
örnegin ben ayda bin ytl harcıyorsam !!! bu bana göre olan .ama ünlü olan bir insanın ayda harcayagı (bulundugu ortam ,yaşadığı yer v.s) benim kinin on mislidir.
gelelim babanın varlığına : babanın kendi üstüne olan hiç seyi yok.
olan tüm varlıgı muhterem nurr hanım üzerinedir. buna dayanarak şunu söyleyebiliriz.
baba eger nur hanım dan ayrılırsa hiç birseyi olmayan biri olur.
acaba degişen bişi mi olacak hayır baba yine bizlerin arabesk müziginin babası olarak kalacak.
babanın en büyük serveti, bizim onu her an yaşatmamız olacaktır kenddi kanımca.
sonucta fani(gelip gecici)bir dünyada yaşıyoruz .maddiyat kime kalmış ki?
ne fatih paşaya kaldı ne sabancıya!!!
eyvallahhhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
enemy75
Üye

|
Tarih: 03-May-2008 / 01:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | | enemy75 demiş ki: | | yokmu bu sitede babanın maddi olarak ne durumda olduğunu babacan ömer sen bilirsin bunu aydınlat bizi |
müslüm babanın maddi olarak sıkıntıları olacak tabi..hayat kanunları herkes yaşantısına göre maddi durumlar yaşar..
örnegin ben ayda bin ytl harcıyorsam !!! bu bana göre olan .ama ünlü olan bir insanın ayda harcayagı (bulundugu ortam ,yaşadığı yer v.s) benim kinin on mislidir.
gelelim babanın varlığına : babanın kendi üstüne olan hiç seyi yok.
olan tüm varlıgı muhterem nurr hanım üzerinedir. buna dayanarak şunu söyleyebiliriz.
baba eger nur hanım dan ayrılırsa hiç birseyi olmayan biri olur.
acaba degişen bişi mi olacak hayır baba yine bizlerin arabesk müziginin babası olarak kalacak.
babanın en büyük serveti, bizim onu her an yaşatmamız olacaktır kenddi kanımca.
sonucta fani(gelip gecici)bir dünyada yaşıyoruz .maddiyat kime kalmış ki?
ne fatih paşaya kaldı ne sabancıya!!!
eyvallahhhh |
teşekkür ederim aydınlattığın icin ama ben hep babayı iyi halde ve en kral şekilde yaşamasını isterim tabi sizlerde istersiniz o cünki her şeyin iyisine layık saygılar
|
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 03-May-2008 / 22:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
müslüm baba belki maddi bakımdan zengin olmayabilir fakat herkeste yürek yoktur onun arkasında bizler varız
|
|
|
|
 |
HASAN2569
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 03-May-2008 / 22:32 Mesaj konusu: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
ya arkadaşlar müslüm gürsesin emin olun umduğumuzdan fazla parası var bugüne kadar hiç basında para sıkıntısıyla ilgili bi haber görmedik zaten bunuda haketmiyor bence layık olduğu yerde durumuda iyi
|
|
|
|
 |
efkan
Üye

|
Tarih: 04-May-2008 / 03:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
babanın maddi ve manevi sıkıntısı yoktur işallah vede olmasında önemli olan gönül zenginliğidir...bu arada ömer abiyede çok teşekkür aderim çok iyi aydınlatmıs ve çok bilgilendirmiş saoll ömer abi.ayrı bu soruyu yapan kardeşin eline emeğine sağlık
|
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 18-Ağu-2008 / 06:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
arkadaslar sultan süleymana kalmadı dünya bosverin allah kimseye muhtac ettirmeden yasatıyorsa babanında durumu gayet iyidir
|
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 00:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
inşallah iyidir babamızın durumu.. iyi olmasını canı gönülden isterim
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 02:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
baba gönül zenginliğine sahip bir insan Yüce Mevla paranın hayırlısını nasib etsin hayırsız paradan ne huzur ne sağlık nede baska birsey olmaz Allah herkeze hayırlı kazanc nasib etsin...
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 03:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
yorumlarına bakıyorumda arkadaslar bu konu hakkında hıc bırımız kesın bılgı sunamıyoruz bızım ınsaalah maasallah dememızle de durumu ıyı olmayacaktır.kazanmak gercekten guzel bısey ama onemlı olan onu akıllıca korumak. degelendırmek.sıze bı ornek versem benı anlarSınız zaten
İBRAHİM TATLISES
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 03:41 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in Maddi Durumu |
|
|
değerli arkadaşlar yaklaşık 28 senedir müslüm gürses dinleyen bir arkadaşınız olarak şunu rahatlıkla
söyleyebilirimki hiç kimse merak etmesin müslüm gürses bu dünyada sıkıntı cekecek durumda olamaz
yıllar yılı sahneler konserler turneler kasetler filmler vs vs bir çok organizasyonlar da bulunmus hatırı sayılır
paralar kazanmıstır
ibrahim tatlıses mehmet ali erbil hulya avsar sibel can vs vs gibi sanatcılarla kıyaslanırsa buyuk paralar kazanmamıstır ama ele gune muhtac değildir. ticaret adamı değildirki kazandıklarını batırsın
bu dunyalıgını yapmıstır gul gibi gecinip gider allhın izni ile. muhterem nur cin gibi kadındır yas tahtaya ayak basmaz buyuk kucuk iş ayırt etmez babayı çay bahsecinde de restorant dada sahneye cıkartır parasını kazanır. kimse merak etmesin
konu sanırım anlaşılmısıtır
her kese selamlar
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 04:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses'in Maddi Durumu |
|
|
müslüm babanın maddi durumu düşündüğünüz kadar kötü değil,ne çok zengin nede çok fakir,kendince iyi durumda,ayrıca paraya taban ve konserler için öyle çok yüksek miktarlarlar isteyen biri değildir,kilip konusuna gelince müslüm babayı iyi takip edenler bilir,yılardan beri böyledir,her albüme bir kilip çeker fazla reklam yapmaz zaten müslüm gürses hep gündemde olan birisi olduğu için, fazla kilibe gerek yok bence,albuüm çıksın yeter evelallah.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
cihan5656
Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 08:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
inşallah dyrumu çok iyidir...
|
|
|
|
 |
siracettinesin
Aktif Üye

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 12-Ekm-2008 / 09:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
Allah bilir...
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Şub-2009 / 20:23 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in Maddi Durumu |
|
|
bu soruya babanın cevabı şudur namerde muhtaç olmayacak kadar var.
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 09-Şub-2009 / 01:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
babanın durumu ne kadar kötü olursa olsun ama cezayla dumanla şarkı sölemesi gerekmez bence yinede vardır az çok varlığı bizim kadar kötü olacak hali yok ya
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Şub-2009 / 02:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamızın maddi durumu |
|
|
Babanın özel ilgi alanı nede olsa biz bilemeyiz ama yinede iyi olmasını isteriz elbette inşallah dahada iyi olur sıkıntı çekmesini istemeyiz sonuçta...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |