|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Konser Görüntüleri |
| Yazar |
Mesaj |
DAGISTAN
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 17:02 Mesaj konusu: Cevap: [Konser] Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Benim__Görüntül |
|
|
cok.güzel.olmus.emegine.saglık.
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 28 dakika sonra yollandı..:
EYVALLAH.AZİZİM.COK.GÜZEL.PAYLASIM.TEKRAR.TEKRAR.İZLİYORUM.YÜREGİNE.SAGLIK
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü hergecemi böyle azapla böldü kimbilir sevenler ne düsler gördü bense gözlerimi yummadım hala bense gözlerimi kırpmadım hala konyalı asi çocuk... |
|
|
|
 |
melek_87
Üye

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 17:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: [Konser] Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Benim__ |
|
|
muslum babadakı aslaet kımsede yok emeğine sağlık kardeş
_________________ dinleyin geceler duyun sesimi
benden daha yanlız değilsinizki
nedir bu karanlık nedır bu sessizlik
benden yanlız değilsinizki |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 23-Şub-2008 / 18:05 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: [Konser] Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Benim__ |
|
|
ellerine sağlık ex-arab güzel paylaşım
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
41Muslumcu41
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Şub-2008 / 16:50 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: [Konser] Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Benim__ |
|
|
on numara bir video. çok teşekkürler kardeş
|
|
|
|
 |
salimbaba
Yeni Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2008 / 14:21 Mesaj konusu: re: cevap: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__görü |
|
|
| baydamarersin demiş ki: | arkadaşlar bu konser sırasında okunan şarkı üstüme düşme benim değildir.
başka bir şarkı okuyor
videoyu hazırlayan sesleri silip üstüne üstüme düşme benim i monta etmiş dikkatli izlerseniz anlayacaksınız |
ßende Farkettim Haklısın Abi
|
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2008 / 20:22 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
evet.. ağır yaralıyı okuyor baba orjinalde
|
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2008 / 21:20 Mesaj konusu: cevap: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__görüntül |
|
|
arkaaşlar ben izleyemedim,linkte yok sayfada boş, 
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Eyl-2008 / 00:27 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
Eywallahhhhhhhhh
|
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Eyl-2008 / 20:02 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme ben |
|
|
vıdeo yoku yorum yapamıyorum malesef
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
sercan_erdinc
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Eyl-2008 / 01:23 Mesaj konusu: Cevap: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__görüntül |
|
|
teşekkürler
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 30-Eyl-2008 / 01:39 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
Yinede güzel emeğine sağlık.Paylaşımın içinde ayrıca tşkkrlr.
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Eyl-2008 / 22:24 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
yüreğine emeğine sağlık azizim ..............eyw......................
|
|
|
|
 |
AskYorgunu
Yeni Katılımcı

Kayıt: Oct 20, 2008 Mesajlar: 10 Nereden: İstanbul/kağıthane/SEYRANTEPE
|
Tarih: 14-Ksm-2008 / 07:00 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
allahına kurban be eyw.
|
|
|
|
 |
VayVay
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Nis-2009 / 08:33 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
arkadaşlar olayın iç yüzünü bilmedikleri için sunan arkadaşı suçlamış halbuki durum şöyle,kanal 6 konseri bu ve burada müslüm gürses canlı okumadı,playback yaptı,o yüzden millet ekleme sanıyor ama konserin orjinali böyle,sahnede ali abi var evet ayrıca şefte büyük üstadlardan birisi olan sevgili ali osman erbaşı abim.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 05-Nis-2009 / 17:06 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
bu videodaki okunan şarkı ağır yaralıdır,arkadaşlar,orda yardımcı olmaya çalışanda bi çoğumuz bilir ali tekintüredir.o dönemler baba ortalığı kasıp kavuruyordu,seyircileri yatıştırmaksa göründüğü gibi çok zor,yanılmıyorsam 94 yılı idi bu konseri o zaman komple izlemiştim tvde. senden vazgeçmem albumu tanıtımı idi hep o bu albumden okudu o zaman için. emeğine sağlık aziz kardeşim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Nis-2009 / 17:23 Mesaj konusu: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__görüntülü |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | | helal olsun azizim ellerine saglık tebrik edrim mükemmel bi paylasım saol varol ellerin dert görmesin devamı gelsin saygılar |
eyv aziz abi
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 06-Nis-2009 / 02:44 Mesaj konusu: Re: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme ben |
|
|
eyvallah güzel calısma yüreğine sağlık.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
cemil14
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 20-Tem-2009 / 21:24 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
harika paylaşım ellerinize saglık
|
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Tem-2009 / 02:27 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş eyw.
3 dakika sonra eklenen mesaj:
eyw.harbi paylaşım olmuş.eline,yüreğine sağlık..baba büyksünnnnn
|
|
|
|
 |
D4M4RC1
Üye

|
Tarih: 24-Eyl-2009 / 19:11 Mesaj konusu: re: yanıt: re: [konser] müslüm gürses - üstüme düşme benim__ |
|
|
Bu Parçasını Her Zaman Dinlerim Yorum Süper BaBa Var Sa Herşey Güzel Emeğine sağlık Varol kardeşim
_________________ GüLdür Beni AğLamayı İsTemiyoRum,SenDen Ayrı Bu ÇiLeyi ÇekemiyoRuM... |
|
|
|
 |