|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Eyl-2008 / 22:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | müslüm gürses üzerinden haksız kazanc saglamak için başvurdukları
alışılmış durumlardan biri arkadaşlar.
korsan olarak piyasaya sürülmüş eserlerden başka bir şey degildir.
şiirler prof. bir şekilde şarkılara ekleme yapılmıştır.
şiiri okuyan bayanın kim oldugunu ögrenmek imkansız gibi birşey
kaset dönemlerinde örnegin bir 90 lık kaset doldurdugunuz zaman kasetin başında amatör şiir okuyan bayanlar olur buda onun gibi birşey
adamlar şiiri güzel okuyan bir bayan bulup üçretini ödeyip gönderiyorlar.
eminim ki adamlar bile şiiri okuyan bayanın kim oldugunu bilmiyorlardır.
onun için üstünde durmak bile anlamsız!
eyvallahh |
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
TaLiH_KuSu42
Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2008 / 02:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
babacan kardes cok dogru soyluyor ama soyleyen kadın cok guzel okumus...
eyvallah...
_________________ müslüm gürsesi severim müslüm gürsesi sevenden ötürü.müslümce
|
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 19-Eyl-2008 / 00:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
ewet yaaaa ferdı ibo ve muslum babnın sıırlerını hep o kadın okuyooo
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 19-Eyl-2008 / 18:07 Mesaj konusu: Re: Yanıt: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
| Muslumcu22 demiş ki: | | tugbay01 demiş ki: | | şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bileniniz varmı ? bir türlü bulamıyorum |
bulamassınız arkadaslar cünkü o kadın korsan kasetciler tarafından babanın korsan kasetlerinde kullanılmıştır...Buna bir acıklık getirelim yani demek oluyorki o şiirli şarkılar orjinal kayıt değildir..Saygılar |
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
kafkasmurat
Üye

|
Tarih: 20-Eyl-2008 / 04:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
okuyan güzel okumus korsan yada orjinal
_________________ muslumcu.murat@hotmail.com-KAFKAS-ÇARŞAMBALI. |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 21-Eyl-2008 / 11:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
Kim sölüyosa çok güzel sölemiş...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Eyl-2008 / 06:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
| kafkasmurat demiş ki: | | okuyan güzel okumus korsan yada orjinal |
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
DokTor1988
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Eyl-2008 / 18:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: şarkılarındaki şiirleri söyleyen kadının adını bi |
|
|
korsan kasetlerde var sıır orjınalda yok tesekurler
|
|
|
|
 |